USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинь з Білоруссю віками поєднують родинні зв'язки, – командир добровольчого батальйону «Луцьк» про ймовірний наступ

21 Березня 2022 10:00
Білоруська опозиція раніше розповідала, що білоруські партизани допомагають українцям, руйнуючи залізничне сполучення між Україною та Білоруссю, яким могла потрапляти російська техніка. Проте імовірність вторгнення Білорусі в Україну все ж є високою, зазначає очільник добровольчого батальйону «Луцьк», підполковник Олександр Тиводар.

Про це повідомляє 24 канал.

За його словами, суттєвих змін на Волинському напрямку із початку вторгнення Росії немає. ЗСУ, добровольчі батальйони територіальних громад та тероборона готові зустріти ворога.

«Ми готові до вторгнення білоруських військових, ми їх чекаємо. Ущільнюємо свою оборону», – повідомив Тиводар.

Читати ще: «Тримаємо оборону»: батальйон «Луцьк» нараховує вже понад 8000 добровольців

Проте він розповів, що Волинь з Білоруссю поєднує вікова традиція дружби, родинні зв’язки, а особливо – прикордонні. Тому великий відсоток білорусів не бажає воювати з Україною, адже ніколи не було ворожості між вдома народами – білоруським та українським.

«Якщо ж каральні органи Білорусі таки змусять військових воювати в Україні, то багато з них здаватимуться в полон. Але ми готові до зустрічі», – сказав командир добровольчого батальйону «Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus