USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» зустрілась із сербським «Раднічкі». ОНОВЛЕНО

1 Лютого 2014 17:43
Перший турецький збір луцької «Волині» на фінішній прямій. Сьогодні команда Віталія Кварцяного завершує НТЗ поєдинком із сербським клубом«Раднічки» (Ніш), повідомили у прес-службі команди.

За станом на 18.45 «Волинь« обіграла сербів із рахунком 2:0.

Команда «Раднічкі» «зимує» у турнірній таблиці чемпіонату Сербії на високому четвертому місці. Відзначимо й наявність у її складі колишнього гравця «Волині» Александара Трішовіча.

До слова, Саша й сьогодні вийшов в основному складі сербів. А перед матчем тепло привітався із колишніми одноклубниками.

Тренери ж «Волині» виставили такий склад у двох таймах:

1 тайм: Кичак - Годований, Шиков, Карковський, Шіш - Парцванія, Матей - Бабатунде, Чорномаз, Бікфалві - Селін.

2 тайм: Кичак (Літовченко, 65) - Сімінін, Масло, Шершун, Нємчанінов - Шабанов, Скоба – Рамон (Р. Никитюк, 80), Задерецький, Гошкодеря (Літвиненко, 75) - Хомченко.

Як і всі попередні спаринги «волинян», цей поєдинок пройшов на високих швидкостях. «Волинь» активніше і з моментами відпрацювала на початку першого і другого тайму, маючи повну перевагу

ці хвилини. Приємно, що після гольового «затишшя» цього разу лучани забили, причому двічі.

На 55 хвилині Хомченко заробив пенальті після швидкої атаки, яку продовжив прострілом в центр Лопес. Захисники винесли мяча зі штрафної, але невдало, його підхопив Хомченко, якого звалили у карному. З «точки» забив Ігор Скоба1:0. Вже за хвилину лучани вдруге святкували успіх. Це Лопес замкнув на дальній штанзі навіс з флангу від Задерецького – 2:0.

У гостей відмітимо удар у стійку на початку другого тайму та непоступливість у боротьбі в центрі поля.

У неділю 2 лютого у «Волині» останній день першого НТЗ. Увечері команда повертається в Україну.

Вчора «хрестоносці» провели на «Глорії» тренування на спеціальну витривалість. Гравці бігали фортлеки, так званий «гладкий» біг, займалися аеробікою. Була й робота із м’ячами. Утім, цьому більше буде присвячене сьогоднішнє вечірнє тренування.

Голкіпер «Волині» Сергій Літовченко розповів, що на цих зборах команда передусім награла ігрові зв’язки і набрала оптимальну фізичну форму.

- У нас дуже цікаві спаринги. Створюємо багато моментів, - розповідає Сергій. – Звісно, приємніше працювати суто з м’ячами, але без специфічної роботи в тренажерному залі, кросів та басейнів. Коли йшли сильні дощі, працювали на пляжі та штучному полі.

Отже, 1 лютого «Волинь» на полі спорткомплексу «Глорія Резорт Верде» «Волинь» зіграла із сербським «Раднічкі». Зустріч розпочалася о 17.00.

ФК «Раднічки» торік закінчили Суперлігу Сербії на 12 місці, а нині на зимову перерву пішли на 4 позиції (+6+6-3, 16:10). Вище тільки визнані лідери – белградські «Партизан» і «Црвена звезда», у яких наш завтрашній соперник відібрав по два очки (0:0 і 1:1).

На турецькому зборі «Раднічки» програли чемпіону Південної Кореї «Пхохан Стілерс» 1:3 та зіграли у нічию із одеським «Чорноморцем» 0:0. До слова, у складі сербської команди виступає колишній "хрестоносець" Александар Тришович.

Текстову трансляцію матчу можна було читати на офіційній сторінці «Волині» у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого Показати IP 2 Лютого 2014 13:39
Теж порожньо! Немає коментів і навіть коментарів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus