USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинь посіла «горде» 21-е місце за рівнем заробітної плати

27 Серпня 2013 11:00
П’ять регіонів України мають нижчий рівень середньої заробітної плати, ніж Волинь.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 27 серпня, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

На його думку, Волинь посіла «горде» місце за рівнем заробітної плати. Середня зарплата в області становить 2788 гривень (за станом на липень), це - 21 позиція серед регіонів України. Нижче Волині у рейтингу - Житомирська, Закарпатська, Тернопільська, Херсонська, Чернівецька та Чернігівська області. Незначно вищий рівень зарплати у Рівненській області.

«Справа не в тому, яке місце, а в динаміці, в тому, що ми поліпшуємо свою позицію. На базі цієї зарплати плануватиметься бюджет 2015 року», - зазначив Борис Клімчук.

Однак, він звернув увагу директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка на те, що рівень зарплати у аграрному секторі у липні був незадовільним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2013 11:49
Дожились- скоро гордитись будемо,що ми не останні. "Пакращення" по Волинські! Яка динаміка Борисе Петровичу? Найкращий критерій-це рівень життя населення. А який цей рівень- запитайте у Волинян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus