USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» і загребське «Динамо»: рахунок

3 Липня 2013 08:23
Основний склад «Волині» зіграв сьогодні у Словенії незаплановий раніше контрольний поєдинок. У містечку Мурська Собота - лучани зустрілися із загребським «Динамо». Це - один із лідерів хорватського футболу, який завершує підготовку до початку свого сезону у Словенії. Рахунок лишився нічийним, - інформують у прес-службі клубу.

Нагадаємо, що на цьогорічних зборах у Туреччині загребці не залишили шансів лучанам, вигравши 4:0.
Гра розпочалася дуже активно, хоч і не балувала супернебезпечними моментами. Лучани, які грали без кількох ключових гравців, яким тренери дали відпочити після вчорашнього спарингу із «Кошице», у першій половині тайму подали чотири кутових і завдали небезпечного удару по воротам загребців. Це один із потенційних новачків клубу пробивав головою після подачі з лівого флангу. Натомість «Динамо» на 6-й хвилині зусиллями Фернандеса ледь не вийшло вперед, але із ударом бразильця впорався Віталій Неділько. Проте на 16-й хвилині гри загребці таки відкрили рахунок зусиллями алжирця Суддані – 0:1.

Утім, «Волинь» досить швидко відігралася. Це сталося після пасу в розріз на одного із гравців, які переглядаються тренерами «Волині». Суперники, ліквідовуючи загрозу, змушені були збивати нашого форварда в штрафному майданчику і капітан лучан Сергій Сімінін чітко реалізував удар з «крапки» - 1:1.

До кінця тайму суперники мали хороші нагоди вийти вперед, але «Волинь» двічі виручив Віталій Неділько, який відбив два удари Фернандеса, а удар головою Гошкодері на 40-й хвилині прийшовся у штангу.

У другому таймі на полі тривала безкомпромісна боротьба без стовідсоткових моментів, але гра несподівано перервалася на 70-й хвилині. Лідер хорватського футболу зустрів опір «Волині» й занервував. Час від часу на полі спалахували конфлікти і коли в середині другого тайму у центрі поля сталося порушення правил лучанами, між гравцями розпочалася штовханина і тренер суперників вирішив вивести своїх гравців з поля. Отож, рахунок матчу залишився нічийним.
«Волинь» продовжує готуватися до нового чемпіонату у Словенії й готується до спарингу із іншою хорватською командою - «Задаром».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мда Показати IP 3 Липня 2013 09:41
З такими результатами нам пора в Лігу Європи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus