USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинь хоче зацікавити Міжнародний трейд-клуб

13 Червня 2008 11:13
Сприяння залученню іноземних інвестицій в економічний потенціал Волинської області стало основним питанням на зустрічі глави ОДА Миколи Романюка з делегатами Міжнародного трейд-клубу. Про це 13 червня повідомляє репортер «Волинських новин».
Під час зустрічі членів Міжнародного трейд-клубу з губернатором Волинської області розглядалося пріоритетне для краю питання ознайомлення іноземних інвесторів із економічним потенціалом регіону. До слкаду делегації увійшли бізнесмени із дванадцяти країн. Заступник голови ОДА Василь Байцим ознайомив представників ділових кіл про іноземні та українські підприємства, які функціонують на території області.
Як зазначив Микола Романюк, розвитку існуючих тенденцій сприяло розширення Євросоюзу до українських кордонів та вступ України в СОТ. Наразі підготовлено 76 інвестиційних проекти, які зможуть дозволити суттєво підвищити економічний рівень Волині. А іноземні інвестори, стверджує губернатор, матимуть змогу розраховувати на підтримку зі сторони влади та дивіденди від коштів, які попередньо будуть вкладені в розвиток економіки області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus