USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинь купуватиме зубрів із Німеччини

31 Січня 2009 16:50
З метою виконання державної програми по охоронні та відтворенню поголів’я зубрів Волинське обласне управління лісового і мисливського господарства проводить переговори із Вінницькою областю та Німеччиною щодо закупівлі тварин. Про це під час колегії розповів перший заступник начальника управління Анатолій Гетьманчук, – повідомляє 31 січня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Анатолія Гетьманчука, у 2008 році в області вдалося не допустити спаду кількості поголів’я тварин рідкісних видів. Окрім того, чисельність деяких видів навіть зросла. Наприклад, за останні п’ять років кількість копитних збільшилася на 1,6 тисячі голів.
 
Також проводиться робота із виконання державної програми по охоронні та відтворенню поголів’я зубрів. «Щодо охорони та відтворення зубрів, то реально ця проблема, крім нас, більше ніким не вирішується, на жаль», – зауважив перший заступник начальника Волинського управління лісового і мисливського господарства.
 
За його словами, на Волині збудували вольєр площею 45 гектарів для утримання та розмноження зубрів. Щоб заповнити його, наразі тривають переговори із лісовими господарствами Вінницької області та Німеччини щодо закупівлі цих тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 2 Лютого 2009 09:58
Скоро ними будемо землю орати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus