USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь матиме газ взимку

4 Листопада 2008 13:15
Сьогодні, 4 листопада, у Києві за домовленістю та за участю народного депутата  України Катерини Ващук відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Василя Дмитрука  із заступником голови правління ДК «Газ України» Михайлом Заславським. Про це інформують «Волинські Новини».
Вирішувалися  питання щодо розрахунків за газ згідно з постановами Кабінету Міністрів України №№ 440, 902, 906 та 944. За повідомленням головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА, погоджено відповідні протоколи по містах Нововолинськ, Володимир-Волинський та Ковель, а також по Рожищенському району й селищі Рокині Луцького району.
Окремо розглянуто питання по місту Луцьку. Досягнуто домовленості про реалізацію зазначених постанов уряду та про укладання угод на отримання лімітів природного газу для потреб населення і підприємств житлово-комунального господарства цих міст та районів  в опалювальному періоді 2008-2009 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій ДУДИЧ Показати IP 4 Листопада 2008 14:15
ПРОСТО НЕМА СЛІВ! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus