USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь найбільше потребує кадрів для торгівлі та ремонту

17 Листопада 2008 08:57

Стратегічним напрямом діяльності Волинського регіонального центру зайнятості є розширення об’ємів та напрямів професійного навчання, так як можливий ріст зайнятості в легкій, харчовій та переробній промисловості та сфері послуг, – повідомляє 17 листопада репортер «Волинських Новин».
За матеріалами Волинського регіонального центру зайнятості, кількість актуальних вакансій у базі даних служби зайнятості складає 4,6 тисячі, з яких 60% – для кваліфікованих робітників, 19% – для працівників без професійної підготовки. Найбільша потреба в кадрах – у торгівлі і сфері ремонту (13%), будівництві (10%) та зв’язку (7%).
Щодо бюджету обласного центру зайнятості, то його від рахункового збільшено на 9,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus