USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» не братиме участі у міні-футбольному турнірі

29 Грудня 2008 11:00

Троє футболістів «Волині» – Євген Павлов, Василь Жук та Роман Карасюк були викликані на збори юнацької збірної України U-18 для відбору складу учасників команди на міжнародний турнір пам’яті В.Гранаткіна, який пройде на початку січня у Санкт-Петербурзі. Про це 29 грудня повідомляють «Волинські Новини».

Як інформує офіційний сайт ФК \"Волинь\", на жаль, форвард Євген Павлов, котрий досі проходить відновлювальний період після травми, так і не зможе брати участь у поєдинках синьо-жовтих. Інші двоє волинян – Жук та Карасюк, як і прогнозувалося, увійшли до складу збірної і будуть захищати кольори нашої держави на представницьких змаганнях.
Крім того, до збірної 1992 року народження (U-17) викликано атакуючого півоборонця лучан Андрія Власка. З 6 по 20 січня він у складі команди цієї вікової категорії зіграє на юнацькому турнірі у Білорусі.
Та найбільш «авторитетним» збірником виявився Віталій Приндета. У складі збірної U-16 він візьме участь у міжнародному турнірі Кубок Егейського моря, який пройде з 20 січня по 5 лютого у Туреччині, потім у складі збірної вирушить до Португалії, де українці проведуть два спаринги із збірною Голландії. А з 1 по 10 березня Віталій гратиме за синьо-жовтих на ще одному турнірі. На цей раз змагання під назвою «Турнір чотирьох націй» пройдуть у Бельгії.
У зв’язку з тим, що така значна група молодих гравців «Волині» вирушає на відповідальні матчі, керівництво луцького клубу змушене було відмовитися від участі в анонсованому раніше міні-футбольному турнірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus