USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь не дізнається, хто її найкращі студенти. Поки що

11 Грудня 2008 18:30
Проведення фіналу конкурсу «Студент року-2008» перенесли приблизно на два тижні. Про це 11 грудня в ексклюзивному телефонному коментарі «Волиньким Новинам» розповів начальник відділу у справах сім’ї і молоді Луцької міськради Ігор Гузь.
За словами Ігоря Гузя, святкування перенесли на двадцяті числа грудня через технічні причини. Які саме, начальник відділу у справах сім’ї і молоді Луцької міськради відмовився назвати. Проте він запевнив, що «нічого суттєвого і страшного не сталося».
У зв’язку із цими обставинами прийом анкет також продовжили на два тижні. Як розповів Ігор Гузь, участь у конкурсі цього року приймає винятково волинське студентство. Однак лише «більше половини районів взяло участь у конкурсі «Студент року-2008», – сказав пан Гузь.
Щодо організації свята, то ще не до кінця обумовлені виступи на гала-концерті. За словами начальник відділу у справах сім’ї і молоді Луцької міськради, не відоме також місце проведення цього фіналу. Ігор Гузь висловив припущення, що подію проведуть у двох місцях в один день. Отож, вручення відзнак та святковий концерт, можливо, відбудуться окремо.
До речі, цікавим є той факт, що захід мав відбутися сьогодні. Проте, як розповів Ігор Гузь, офіційно організатори «Студента року» повідомлять ЗМІ про перенесення фіналу лише завтра, 12 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зрячий Показати IP 11 Грудня 2008 18:37
Якісь підкилимні ігри...
Анонім Показати IP 11 Грудня 2008 18:44
мудаки закакали нормальну тему.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus