USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь отримала 18 мільйонів на «незахищені» статті

30 Травня 2013 18:29
Державне казначейство в області профінансувало значні суми зобов’язань перед місцевими бюджетами області на «незахищені» статті, - інформують у прес-службі ОДА.
Міністерство фінансів України сьогодні, 30 травня 2013 року, підтвердило розпис на понад 18 мільйонів гривень для фінансування незахищених напрямків видатків державного та місцевих бюджетів області, які надійшли на рахунки органів Державного казначейства Волині.

З них, на суму 6,5 мільйона провели розрахунки за роботами, пов’язаними з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням вулиць і доріг комунальної власності; на 2,5 мільйона проавансували будівельно-монтажні роботи з реконструкції перинатального центру, оплатили роботи з будівництва школи і дитячого садка в 55 - мікрорайоні Луцька на 0,9 мільйона; за державною програмою забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, спрямували 0,5 мільйона.

Решту отриманих коштів направили на капітальні роботи по інших об’єктах соціального розвитку та на утримання установ і організацій бюджетної сфери.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus