USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь отримає 9 мільйонів гривень для подолання наслідків стихії

8 Липня 2009 21:00
Завдяки клопотанню голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка уряд 8 липня ухвалив низку рішень про виділення коштів на ліквідацію наслідків стихійного лиха на Волині. Про це інформують «Волинські Новини».
За повідомленням сайту Кабміну України, уряд на своєму засіданні ухвалив розпорядження «Про виділення коштів для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося у Ратнівському, Старовижівському та Турійському районах Волинської області». Відповідно до урядового документа, Мінпраці виділено 9 мільйонів гривень для подолання наслідків стихії, зокрема для виплати часткової грошової допомоги постраждалим сім’ям. Кошти будуть виділені з резервного фонду Держбюджету.Отож, кошти отримають мешканці підтоплених будинків та власники сільськогосподарських угідь.
Нагадаємо, що 7 липня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області голова Волинської ОДА Микола Романюк висловив сподівання, що Кабінет Міністрів фінансово посприяє у ліквідації наслідків нещодавньої повені у поліських районах Волині.
Пан Романюк зазначив, що мав розмову з одним із помічників Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Влада Волині просить, щоб Уряд залишив у області три мільйона гривень, які не використали для компенсацій сільськогосподарським підприємствам за втрати під час негоди.  
Крім того, пан Романюк розповів, що просив дати, крім цих коштів, ще 6 мільйонів гривень. Волинський губернатор сподівається, що всю суму – 9 мільйонів гривень – виділять на засіданні Кабміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Липня 2009 22:49
Обіцяного - три роки чекають. На Волині -сім...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus