USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» поступилася «Таврії» із рахунком 3:1

21 Січня 2009 10:32
У матчі, що відбувся 20 січня, сімферопольська «Таврія» з рахунком 3:1 переграла луцьку «Волинь», – повідомляють «Волинські Новини».
У вівторок, 20 січня, «Волинь» в Алушті провела перший нинішнього року контрольний матч. Як інформує сайт футбольного клубу «Волинь», суперником лучан виступила прем’єр-лігова «Таврія». Незважаючи на те, що волиняни грали значно омолодженим складом, із значною кількістю новачків, перший тайм пройшов без переваги жодного із суперників.
У «Волині» хороші моменти для взяття воріт мали Лісовий, однак м’яч після його удару пройшов над поперечиною, та Кінаш. Суперники зуміли скористатися помилкою оборони волинян на 29-й хвилині, коли Зборовський замкнув передачу на дальній стійці. А відразу після перерви сімферопольці забили вдруге – обрізка оборонця «Волині» завершилася вдалим виходом віч-на-віч Бурдулі.
Наприкінці поєдинку лучани пропустили втретє, коли Гаврилов «недотягнув» м’яч після потужного пострілу когось із суперників і шкіряний, потрапивши від рук кіпера у стійку, відскочив прямо на ногу нападника «Таврії».
Незважаючи на такий несприятливий перебіг поєдинку, лучани, у час, що залишився, зуміли забити гол престижу. Відзначився новачок Полянський, який, пробиваючи штрафний із 23-х метрів, майстерно перекинув стінку, відправивши м’яч у ближній кут воріт суперників.
Склад «Волині» у цьому поєдинку був такий: Козіброда (Семченко, 46; Гаврилов,72), Дручик (Рурич, 46), Карковський, Полянський, Рамон (Рубцов, 70), Приндета (Карасюк, 46), Загурскас (Гомес, 55; Ларіос, 67, Ковальчук, 80), Пітоло (Алісон, 46, Жук, 75), Кінаш, Лісовий (Чорномаз, 46, Марковець, 85), Павлов (Ємельянов, 46, Петрук, 80).
Зазначимо, що у звітному матчі у складі волинян грало відразу п’ять бразильців, гравець молодіжної збірної Литви та троє новачків-українців.  уже згадуваного Полянського, це нападник Ємельянов та кіпер рівненського «Вереса» Василь Козіброда.
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував матч наступним чином: «Хлопці старалися, працюючи під навантаженням. Для першої гри різношерстий колектив зіграв непогано. Для нас зараз результат не важливий, хоча, з точки зору настрою, хотілося, щоб хлопці більше раділи. А так все нормально. Потрібно поправляти помилки футболістам і прислухатися до вимог тренерського штабу. Необхідно міняти манеру гри, більше дорожити м’ячем, грати сильніше. Відчувалося, що ми десь у різкості поступалися супернику. В цьому і є різниця між лігами. Чим швидше будемо грати, тим швидше підійдемо до рівня Прем’єр-ліги».
Наступний матч «Волинь» зіграє 24 січня проти молодіжного складу донецького «Шахтаря».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus