USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Волинь» обіграла «Кривбас» із рахунком 2:1

14 Вересня 2009 10:52
У суботу, 12 вересня «Волинь» обіграла «Кривбас» із рахунком 2:1. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як пише сайт ФК «Волинь»,  напередодні кубкового матчу з представником Прем’єр-ліги «Волинь» дозаявила відразу трьох легіонерів – півоборонців Густаво та Бамба, а також бразильського форварда Майкопа. Свою кваліфікацію новоспечений волинянин довів уже в дебюті гри – пробивати стандарт зі зручної позиції збирався було капітан лучан Пищур, проте Майкон довго випрошував у Олександра віддати це право йому і таки добився свого. А далі трапився гол-красень.
 
А от чи не єдина гостра атака гостей у другому таймі призвела до голу – Бамба зачепив за ногу опонента у власному карному майданчику і суддя призначив одинадцятиметровий. Попри «шаманство» Пищура та Ндоє, Бартуловіч пробив упевнено – у ліву від кіпера «шістку». Ндоє хоча й вгадав напрямок польоту м’яча, але завадити йому не зміг – 1:1.
 
Пропустивши, «Волинь» остаточно захопила ініціативу до своїх рук і розпочала затяжний штурм воріт гостей. А на 83-й хвилині арбітр нарешті призначив пенальті, після того, як Майкон увірвався у карний зліва, а Допілка вже на лінії воротарського завалив його на газон. Потужний удар Пищура у лівий від воротаря кут виявився точним і лучани повели у рахунку – 2:1.
 
До завершення гри залишалося не надто багато часу, але й він пройшов під диктовку волинян, котрі раз по раз проводили гострі випади, на вістрі яких фігурували Майкон, Рибальченко, котрий замінив останнього, та Пищур. Потуги гостей зрівняти рахунок виявилися надто вже слабкими і до ударів по воротах так і не дійшли.
 
У підсумку, напружений та видовищний поєдинок завершився перемогою «Волині», котра єдиною з поміж усіх першолігових команд спромоглася пробитися до чвертьфіналу Національного Кубка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus