USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Волинь» у гостях переграла ФК «Львів». ФОТО

26 Квітня 2010 15:29
У селищі Добромилі на Львівщині луцька «Волинь» зустрічалася із місцевим футбольним клубом «Львів» - у черговому матчі 26-го туру Першої ліги волиняни виграли з рахунком 1:0.

Матч «Волині» у Добромилі проти ФК «Львова» мав надважливе значення для обох команд, - зазначають у прес-службі ФК «Волинь» . Господарів, напевне, влаштувала би нічия, котра дозволила би не підпустити до себе лучан. Для луцької команди інакший результат, аніж перемога, був би рівний поразці. Тому гра видалася не стільки бойовою і упертою, скільки нервовою.

Із перших хвилин гравці команд-суперниць намагалися не поступатися один одному навіть у найменших єдиноборствах. Билися за кожен м’яч і відтак гра більшою мірою проходила у центрі поля.

У дебюті матчу львів’янам удалося створити два непогані виходи на ворота Ндоє. Так, на 7-й хвилині двоє вийшли на ударну позицію проти одного захисника, Шептицький відкинув м’яч Козаку, а той безхитрісно й не надто сильно пробив – незважаючи на візуальну небезпеку ситуації, кіпер лучан з цим пострілом упорався досить впевнено. А на 15-й хвилині уже сам Шептицький пробивав з правого краю, проте м’яч пішов повз дальню стійку.

У «Волині» справи в атаці у дебюті гри не надто ладилися – з одного боку ніяк не міг зачепитися за м’яч Лео Коста, котрого досить швидко замінив Рибальченко. А з іншого – господарі досить щільно опікали луцьких гравців атаки, відтягуючи в оборону більшу частину своїх футболістів. Відтак перша загроза для воріт «Львова» виникла лише на 20-й хвилині, коли Кінаш зі штрафного чудово закрутив м’яч у праву від себе «дев’ятку» - м’яч оминув стінку і голкіпер був безсилий зарадити ситуації, проте шкіряний пролетів у лічених сантиметрах від хрестовини.

Й надалі до перерви боротьби на полі було набагато більше, аніж реальних загроз воротам й тому суперники відзначилися лише по разу. Та якщо Худзік переграти Ндоє не зумів, то Кінаш зробив свою справу на «відмінно».

На 35-й хвилині Павлов на правому краї поборовся за м’яч і відкинув його в центр на Кінаша, а Славко, не роздумуючи, з лету вдарив у нижній лівий від кіпера кут і м’яч влетів у сітку – красень-гол!

Після відпочинку ситуація кардинально не змінилася. Щоправда, десь у середині тайму львів’яни своїми активними діями змусили «Волинь» відійти в оборону і грати в нетрадиційній для себе манері від захисту. Однак атакуючі зусилля господарів упевнено гасилися захистом лучан. Вінцем цього «штурму» став небезпечний постріл Бориса Баранця з-за меж карного під праву штангу, однак на висоті виявився Ндоє, у карколомному стрибку відбивши цей м’яч.

Волиняни ж, виснаживши опонентів, у завершальній фазі поєдинку цілком могли забезпечити собі й другий гол. Однак вихід Павлова сам на сам з кіпером в останній момент ліквідував Ільків, а за кілька хвилин да кінця Пічкур пройшов до лицьової і зліва прострілив вздовж воріт – на жаль, на удар Рибальченка з близької відстані воротар таки зреагував.

Останні хвилини поєдинку пройшли у відчайдушних намаганнях господарів врятувати ситуацію, але упевнено зіграли оборонці «Волині», очолювані досвідченим Ковалюком, які так і не допустили суперників до свого штрафного майданчика.

Відтак – не надто видовищна для футбольних естетів, проте дуже напружена і цікава гра завершилася мінімальною, однак дуже необхідною перемогою волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus