USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» уклала контракт із росіянином

5 Серпня 2010 14:21
Селекційна служба луцької «Волині» підшуковує нових гравців «із характером» спеціально для Віталія Кварцяного – вони віднайшли в Росії другого в історії футбольного клубу російського легіонера Кирила Подпружнікова.
Про це інформує прес-служба ФК «Волинь» .
Першим росіянином, який надягав футболку «Волині», був Володимир Кужелєв (31 матч, 6 голів). Це було більше десяти років тому.
Нинішній новобранець клубу Кирил Подпружніков 5 серпня підписав контрактну угоду. Взамін на це отримав футболку за номером 16.
Виступатиме Кирил на лівому фланзі захисту, де має скласти неабияку конкуренцію Роману Максимюку та Андрію Гринченку.
Вихованець пітерського футболу Подпружніков протягом своєї кар’єри грав за команди нижчих дивізіонів Росії: «Зеніт-2» (Санкт-Петербург), «Петротрест» (Санкт-Петербург), «Металург-Кузбасс» (Новокузнецьк), «Динамо» (Санкт-Петербург).
Уже цього року гравець перейшов до брянського «Динамо», але виступав вже не так добре як у своєму рідному місті. Звідки й отримав запрошення у «Волинь».
Довідково:
Подпружніков Кирил Михайлович
Народився: 31 січня 1984 року.
Зріст: 188 см.
Вага: 74 кг.
Амплуа: лівий захисник/півзахисник.
Виступав за команди: «Зеніт-2» (Санкт-Петербург, Д2) – 67 матчів, 2 голи; «Петротрест» (Санкт-Петербург, Д2) – 22 матчі; «Металург-Кузбасс» (Новокузнецьк, Д1) - 21 матч; «Динамо» (Санкт-Петербург, Д2) - 31 матч, 2 голи; «Динамо» (Брянськ, Д1) - 5 матчів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Volyn-fan Показати IP 6 Серпня 2010 08:31
...але виступав вже не так добре як у своєму рідному місті... ________________________________ Так навіщо він Волині потрібний??? :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus