USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинь уже не друга з кінця по розміру середньої заробітної плати

8 Серпня 2008 12:24
Bолинська область по розміру середньорічної заробітної платні піднялася ще на два щаблі і є на четвертому місці з кінця серед регіонів України. Про це під час прямого ефіру на Волинському телебаченні 7 серпня розповіла начальник головного управління економіки Волинської облдержадміністрації Любов Івевакова, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пані Івевакової, якщо середньорічна зарплата волинянина планувалась у сумі 1259 гривень, то вдалося не лише досягнути цього результату, а й перевищити його. Таким чином сьогодні розмір середньої зарплати становить 1295 гривень. На жаль, зазначила начальник головного управління економіки ОДА, позитивні зрушення не спостерігаються для працівників обслуговуючої сфери та жителів сіл.
 
Заборгованість із зарплати також не зникає. Як розповіла Любов Івевакова, на сьогодні борг становить 4,3 мільйона гривень, понад три мільйони належить економічно-активним підприємствам. Переважно це невидача зарплати шахтарям Волині. «Це ганебне явище. Воно дуже турбує нас», – висловила свої переживання з цього приводу начальник головного управління економіки ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus