USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Волинь вшанувала світлу пам’ять лідера Руху В’ячеслава Чорновола

25 Березня 2009 19:13
Із нагоди десятих роковин від дня загибелі очільника НРУ В’ячеслава Чорновола в луцькому Народному домі «Просвіта» відбувся вечір пам’яті цього діяча. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
Крім інших, на сцені виступили народна аматорська хорова капела «Злагода», хор «Дзвони Холмщини». Також перед аудиторією вперше пролунала пісня «Пам’яті В’ячеслава Чорновола» у виконанні хорової капели «Посвіт».
Радник голови Волинської обласної ради, голова крайової організації НРУ Володимир Банада згадав про ту «таку ж березневу ніч», коли за 5 кілометрів від Борисполя за нез’ясованих обставин в аварії загинув В’ячеслав Чорновіл.
«Прикро, що і через 10 років, із зміною влади в Україні, досі невідомо про організаторів, замовників і організаторів цього вбивства... Зараз ми на тому ж зламі, як і 18 років назад, коли була відновлена незалежність України. Чорновіл не хотів бачити такою свою країну», - додав пан Банада.
Йому прикро, що Волинь – єдина західноукраїнська область, де збереглися пам’ятники і символи «старої ненависної комуністичної влади», незважаючи на всі укази Президента України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus