USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» втрачає євробали в Кривому Розі. ВІДЕО

10 Листопада 2012 19:41
До Кривого Рогу луцька «Волинь» їхала, щоб підтвердити свої єврокубкові амбіції. Бо, якщо не з «Кривбасом», то з ким набирати бали, які забезпечать відповідне місце в турнірній таблиці.

Та й головний тренер команди Анатолій Демяненко, втративши через дискваліфікацію Еріка Бікфалві, випустив в основному складі відразу двох форвардів, чого в Прем'єр-лізі не робив доволі давно.

Однак досить довго ні Душану Савичу, ні Даніелю Суботічу не вдавалося загострити гру біля воріт противника. Супернику вдалося нейтралізувати атаку гостей завдяки тактиці «дрібного фолу». Хоча й «хрестоносці» відповідали господарям поля тими ж «люб'язностями».

Свого лучани досягнули лише завдяки штрафним ударам. Особливо на 23-ій хвилині, коли після блискуче розіграного стандарту м'яч опинився в Сергій Сімініна, але з його пасом не впорався Олександр Насонов, промахнувшись по шкіряному предмету.

Зрештою, лейтмотивом гри й далі залишалися дрібні порушення правил гравцями обох команд, які сповільнювали і без того не дуже швидкий темп матчу.

Під завісу першого тайму арбітр зустрічі Дмитро Жуков, мабуть, втомився роздавати жовті картки і видалив відразу двох футболістів: капітана «Волині» Сімініна та півзахисника «Кривого Рогу» Младена Бартуловіча. Хоча й зіткнення гравців на таке суворе покарання «не тягнули».

У другій частині гри порушень поменшало. Лучани навіть змарнували кілька напівнагод відкрити рахунок в матчі. Але ні Суботічу, ні Савичу не вистачало влучності.

Зате реалізували свій момент господарі: Сергію Самодіну довелося двічі бити по воротах. Першого разу м'яч потрапив у захисника, а другого в штангу. Щоправда від неї він таки закотився у «браму».

Врятувати гостей від поразки міг Олексій Бабир, але його удар прийняла штанга.

Тож, лучани втрачають нагоду здобути три важливі бали і віддаляються від зони єврокубків.

«Кривбас» - «Волинь» 1:0
Голи: Самодін, 65

Кривбас: Рева, Пашаєв, Лисицький, Лобжанідзе, Баліч, Еслінєк (Дедечко, 89), Матіч, Прийомов, Бартулович, Самодін (Валяєв, 85), Антонов

Волинь: Літовченко, Сімінін, Шиков, Ілієв, Занєв, Стевіч (Бабир, 76), Аржанов, Пилипчук, Насонов (Масло, 83), Суботіч (Овонікоко, 70), Савич

Попередження: Антонов, Прийомов, Матіч - Аржанов, Стевіч, Шиков, Ілієв, Сімінін, Пилипчук, Занєв

Вилучення: Бартулович, 43 - Сімінін, 43
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тепер уже колишній фанат ВОЛИНІ Показати IP 10 Листопада 2012 19:36
Це не футбол! Це футбольний МАЗОХІЗМ або ОНАНІЗМ з м'ячем. Як можна ще пояснити, що практично пів команди отримує жовті картки на рівному місці!!!! Я уже не кажу про саму гру!!! Чому немає ударів по воротах???? Який бовдур і де знайшов того СИНЬОГО від татуювань ПІЖОНА суботіча?! В кінці-кінців за такі гроші хлопці з МФК "Ковель" гратимуть на порядок ліпше!!! Дем'яненко Velcom in Kovel!
капєц Показати IP 10 Листопада 2012 20:00
НУ І ДЕ ВІДЕО?????????????????????
Fan-fan Показати IP 11 Листопада 2012 09:54
Какие евроочки? Вы смеетесь или в футболе не разбираетесь! Нужно сначала команду сколотить, наиграть, чтобы стабильность была, а не сразу в Еврокубки метить! А потом провал, психологическая и игровая яма и привет... первая лига?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus