USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» втратила очки в Кіровограді

27 Липня 2009 16:31
Луцька «Волинь» втратила два очки через прикру нічию в Кіровограді проти місцевої «Зірки» і після другого туру перебуває на четвертому місці турнірної таблиці. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Матч у Кіровограді проходив за відчутної спеки, котра значно вплинула на дії обох команд, особливо у другому таймі. Хоча й за таких складних умов матч розпочався з досить високих швидкостей. Особливо старалися добитися швидкого успіху господарі, прагнучи реабілітуватися перед своїми глядачами за розгромну поразку у попередньому турі у Севастополі. Тому перші хвилин п’ятнадцять пройшли за їхньої переваги.
 
Хвилини після двадцятої лучани зуміли прибрати ініціативу до своїх рук, але саме у цей час господарям вдалося провести дві разючі контратаки. Спочатку волиняни порушили правила на самій лінії штрафного майданчика і Давидов потужним ударом зумів пробити стінку й низом поцілив точно у дальній кут – гол. Не пройшло й хвилини, як ще один гострий випад кіровоградців лівим флангом завершився прострілом внаслідок якого м’яч потрапив у руку Шевелюхіну і Кочура з пенальті подвоїв перевагу своєї команди.
Після відпочинку «Волинь» додала у швидкості, а господарі навпаки – було відчутно, що їх команда помітно втомлена і їй не вистачає фізичних кондицій. Зрештою, натиск лучан таки дав свої плоди. На 58-й хвилині Пічкур, вкотре накрутивши оборонців, увірвався на ударну позицію зліва і пробив у дальній кут – проте невдало. А за мить після подачі кутового зліва «Волинь» скоротила рахунок. Після удару головою Пищура воротар відбив м’яч з лінії воріт, але виявився безсилим після добивання у виконанні Шевелюхіна – гол.
Далі увагу до себе змусив привернути надактивний Лопес. Неподалік лівого кута карного Рамон зумів відібрати м’яч у оборонця, фінтом залишив за спиною іншого, а потім змістився до центру без супротиву з боку опонентів, які як зачаровані стояли перед ним і спостерігали за технічними діями бразильця. Потужний удар з лівої – і м’яч у воротах – 2:2.
У підсумку – нічия 2:2, яка більше стала на користь господарям, аніж волинянам, – інформує сайт уболівальників луцького ФК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus