USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинь є лідером збору врожаю зернових по Україні

19 Серпня 2013 11:55
Позитивні темпи росту збору врожаю в аграрній промисловості сьогодні на оперативній нараді відмітив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Він каже, що завдяки копіткій роботі фермерів та заготівельників сільгосппродукції Україна вийшла у лідери на світовій арені за кількістю врожаїв. Волинська область внесла значний внесок у лідерство України.

Зокрема, спостерігається високий приріст ріпака, і практично завершений збір зернових культур.
З його слів, цього року зібрали 753,3 тисячі тонн врожаю ранніх культур. Голова ВОДА відмітив ефективну роботу районів області. Він каже, що завдяки районним заготівельникам на Волині, порівняно з минулим роком, врожай круп'яних культур зріс на 70 тонн.

На оперативній нараді також обговорили перспективи розведення великої рогатої худоби. Борис Клімчук запевнив, що держава виділятиме дотації фермерам, котрі займаються розведенням великої рогатої худоби.

«З ініціативи Президента фермери будуть отримувати допомогу. Минулого тижня обласний бюджет вже отримав мільйон 100 тисяч гривень на першій дотації заготівельникам великої рогатої худоби», - додав голова ВОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Писака Показати IP 19 Серпня 2013 12:08
А що це " врожай круп" ? Може врожай масла, чи сиру?
Лучанин Показати IP 19 Серпня 2013 12:20
Якщо не розбираєтесь про що пишете краще не позортесь.
кгб Показати IP 19 Серпня 2013 13:32
і знову писаки. а де ж поділася "галина федорівна", яка себе називає найкрутішим знавцем мови серед читачів сайту, ото б взула грамотіїв. а може то вона сама і пише так? але не стримаюсь з маленьким лікнепом для "журналістів вн":"Про ... темпи ... відмітив", "завдяки клопіткій роботі"(копітка),"врожай ... розміром 753,3 тисячі тонн",«З ініціативи президента" (Гарант пишеться з великої букви), "отримав 1 мільйон 100 тисяч"(просто "мільйон"), "голова Вода"(раз ВОДА, другий Вода)... учіться хоч трішки у старших і книжки читайте, а тоді "врожай круп" збирайте...
Greta Показати IP 19 Серпня 2013 14:21
цікаво підмітити, що збір урожаю і розведення худоби цікавить виключно філологів)) Мабуть, якусь чергову дисертацію "родять", пасучись на чужих текстах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus