USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинь за рівнем життя посідає четверте місце по Україні

16 Жовтня 2008 15:07
За словами декана економічних наук, професора кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Антона Філіпенка, Волинь посідає четверте місце по Україні за загальними показниками рівня життя. Про це він сказав під час засідання круглого столу «Конкурентноспроможність регіонів України: стан та перспективи», – 16 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Андрій Філіпенко навів низку даних стосовно Волині. Наприклад, за його словами, «щодо якості життя, за загальними показниками, Волинь посідає 4 місце по Україні. За показниками життя – 8 місце, здоров’я – 10 місце, відтворенням – перше по Україні. Щодо духовності, то Волинська область десята, а за шануванням родинних цінностей – друга в Україні», – розповів пан Філіпенко.
Стосовно багатства, то Волинь 15-та, за рівнем культури – 8-ма, захищеності – 21-ша, безпеки – 16-та, житла – 24-та. За середовищем проживання – Волинь у лідерах.
Цікавими були дані щодо міграцій волинян. Наприклад, прибуває на Волинь за рік близько 19 тисяч осіб, а вибуває – 20 тисяч. Від’їздять із нашої області в основному юнаки та дівчата віком 15-19 років. Приїздять найбільше від 20 до 24 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus