USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» зіграла внічию з «Чорноморцем». ВІДЕО

21 Серпня 2011 15:41
Луцькій «Волині» не вдалося продовжити переможну серію у матчах на виїзді. У сьомому турі чемпіонату України команда Віталія Кварцяного зіграла у «суху» нічию з «Чорноморцем».

У першому таймі ближчими до успіху були гості. Російський новачок лучан Дмитро Смірнов міг відзначитися у дебютному матчі, але його удар прийняла на себе поперечина, - пише ТСН.

А згодом після розіграшу кутового Ігор Цигирлаш пробив по власним воротам, та одеситів врятувала стійка.

Одного разу каркас воріт прийшов на допомогу волинянам. Після розіграшу штрафного румунський нападник Лучіан Бурдужан завдавав удару з кількох метрів, але м'яч опустився на поперечину і вилетів за межі поля.

По перерві ініціатива перейшла до одеситів. Вони навіть зрівняли рахунок за потраплянням у каркас воріт, коли після подачі з флангу Віталій Неділько кулаками ледь не спрямував м’яч у власні ворота.

Загалом у другому таймі команди відзначилися величезною кількістю браку, тож нічия стала справедливим підсумком зустрічі.

Більш прикрим це результат є для одеситів, оскільки їхня безвиграшна серія у Прем’єр-лізі триває 17 матчів.

А тренери обох команд - Роман Григорчук та Віталій Кварцяний - залишилися незадоволеними підсумком зустрічі.

Довідково:

Прем'єр-ліга. 7-й тур

Одеса. Стадіон «Спартак». 4610 глядачів
Головний арбіітр: Дмитрий Кутаков (Бровари)

ЧОРНОМОРЕЦЬ Одеса - ВОЛИНЬ Луцьк - 0:0

Чорноморець: Безотосний, Петро Ковальчук, Шиманек, Кутас, Донець, Сетті, Політило (к), Кирило Ковальчук, Цигирлаш, Каськов (Васін, 83), Бурдужан

Волинь: Неділько, Сімінін, Шиков, Масло, Леандро, Герасим'юк (Павлов, 65), Смірнов (Ізворану, 76), Шарпар, Пищур (к), Майкон, Бабир

Попередження: Шиманек (38), Бурдужан (77) – Смірнов (74), Шиков (80)






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 21 Серпня 2011 21:16
Для "Волині" найбільша трагедія це Кварцяний.
знаючий Показати IP 21 Серпня 2011 22:53
Кварцяний біситься тому, що його від кормушки відігнали. Коли прийшов Ігор Палиця зарплату футболістам стала давати його людина, до цього Кварцяний,-штрафував їх на право і наліво, штрафні грошики клав собі в кишеньку, а тепер зуські-все пропало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus