USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» програв миколаївцям

4 Листопада 2016 08:15
Цього тижня БК «Волиньбаскет» був хедлайнером спортивних рубрик усіх волинських ЗМІ. Ще б пак, вперше в історії краю є ризик того, що команда ігрового виду спорту зніметься з найсильнішої ліги країни. Клуб із приводу цього опублікував офіційну заяву, в якій пояснив ситуацію. В ній, зокрема, йдеться про те, що від зняття з Суперліги Парі-Матч луцький БК відділяють лічені дні.

Попри фінансові проблеми, команда таки поїхала в Миколаїв, щоб провести три матчі проти тамтешнього МБК – регулярного чемпіонату та обидва двобої Кубка України, - повідомляють у прес-службі БК «Волиньбаскет».

Після 40-секундного хаосу, «розмочив» нулі з середньої дистанції Едуард Федчук. Також у стартові хвилини виділявся Петро Глушко, який і два штрафи реалізував, і з-за дуги влучив – 4:9.

Однак господарі швидко відновили паритет 9:9. Так, перші п’ять хвилин зафіксували мінімальну перевагу «корабелів» 13:12. А далі результативність значно впала, понад те – за дві фінальні хвилини чверті суперники ні разу не змогли вразити кільце одне одного, тому 18:18.

Така ж вперта боротьба продовжилась у другому періоді, звідси велика кількість втрат та неточних кидків. Опоненти йшли, як кажуть, плече в плече, тільки перед самісінькою сиреною «Миколаїв» двічі поспіль результативно закінчив атаки, тож виграв дві чверті 35:30.

Після великої перерви «Волиньбаскет» швидко дістав господарів і спокійно тримав візаві на мінімальній відстані. Однак за 3:55 до кінця третьої десятихвилинки миколаївці досягнули чи не найбільшої за весь матч різниці 47:40, тому Дмитро Чайковський тут же взяв «музичну паузу».

Це дало дивіденди – 47:44. Хоча якби Іван Тимощук забив хоча б один штрафний наприкінці різниця була би меншою.

При 53:52 у четвертій чверті технічний фол отримав наставник «білих» Сергій Кірлан, а Артем Чемякін зрівняв. За 5:59 до сирени БК «Волиньбаскет» знову міг вийти вперед, однак досвідчений Віктор Герасимчук дав слабинку від утоми й не реалізував штраф.

За 37 секунд було 58:56, а за 28 – лучани зрівняли 60:60! Коли ж за 16 секунд до кінця «Миколаїв» вийшов 63:60, а Рудаков жбурнув через руку складний трюльник і за 3 секунди рахунок зрівняв (63:63), вболівальники були в ейфорії.

На жаль, на овертайм волинян просто не вистачило. Перші три кидки додаткового часу в гостей пройшли мимо. Але те, який бій наші дали, заслужило аплодисментів навіть у миколаївських шанувальників баскетболу. Поразка 78:72, яка варта перемог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus