USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як тренер «Волиньбаскета» пояснив поразку команди у грі з «Хіміком»

8 Квітня 2016 14:36
Луцький БК «Волиньбаскет» поступився БК «Хімік» у першому матчі плей-офф під час гри, що відбулася у четвер, 7 квітня.

Перша команда регулярного чемпіонату южненський «Хімік», який є чинним чемпіоном України, розгромили на домашньому паркеті «Волиньбаскет-WOG» - 85:53. Кожна із окремо взятих четвертей завершилася на користь южненців (22:15, 16:12, 28:16, 19:10).

Найрезультативнішим баскетболістом у матчі став легіонер «Хіміка» Метью Шоу – 17 балів. У лучан 16 очок на доробку Станіслава Дикого.

«Регулярний чемпіонат закінчився і зовсім інший настрій у команди, намагаємося в кожному моменті вичавити максимум. З лучанами вийшла хороша гра, хоча ми трохи не побігли на початку так, як хотіли, але потім надолужили згаяне, знайшли свою гру, свою агресію, свою швидкість і впевнено нарощували відрив. Плюс сьогодні була широка ротація, все добре пограли, все йде за планом», - розповів гравець БК «Хімік» Володимир Конєв.



«Початок у нас було трохи сумбурний, але в другій половині начебто виправилися, непогано зіграли в захисті. Є звичайно ще певні моменти, ми їх обговорювали, будемо ще обговорювати, намагатися виправити. Можливо, позначилася відповідальність - все-таки перша гра плей-офф», - провів короткий аналіз гри наставник южненчан Олег Юшкін.



Головними бідами волинян у грі був поганий підбір і низький відсоток реалізації штрафних. На цьому наголосив гравець «Волиньбаскету» Микола Полюляк.


«У нас було більше часу на відпочинок, на підготовку, ми добре розбирали гри «Хіміка», налаштовувалися. У першій половині у нас багато що виходило, але ми багато програли підбирань на своєму щиті і погано кинули штрафні, тому пішли на перерву за - 11. У другій половині грали набагато гірше, поганий був відсоток реалізації кидків, не забили відкриті кидки, багато програли підбирань», - пояснив гравець.



Головний тренер лучан Дмитро Чайковський зазначив, що важливою у грі була психологічна складова. Найбільшого загострення ця проблема набула у другій половині.

«У першій половині ми більш-менш трималися в грі, а в другій половині не повірили в себе, не повірили, що можемо грати з «Хіміком» на рівних. Саме психологічними причинами я пояснюю незабиті штрафні. Але мені дуже приємно, що наша команда вперше в своїй історії грає в плей-офф Суперліги. На жаль, наші гравці не можуть використовувати помилки суперника, а в цей час суперник бере гру в свої руки. Після перерви було видно, що зламалися психологічно. Я думаю, що показник підбирань у нас в грі з «Хіміком» повинен бути краще – десь нам не вистачило концентрації, впевненості в собі, забували ставити спини під кільцем», - сказав Чайковський.

Другу гру серії команди зіграють в Луцьку у суботу, 9 квітня, о 17:00.

«Будемо готуватися. У будь-якому випадку будемо битимемося перед своїми вболівальниками, готуватимемо якісь сюрпризи», - запевнив наставник лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus