USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньгаз» оштрафували на 30 тисяч

7 Листопада 2014 10:58
За порушення законодавства про захист економічної конкуренції волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» на 30 тисяч гривень, - повідомили у прес-службі АМКУ.

Як встановило Відділення, дії Товариства щодо встановлення протягом ІІ півріччя 2013 року та І кварталу 2014 року такого порядку видачі технічних умов на проектування реконструкції, технічного переоснащення та капітальний ремонт систем газопостачання, що призвело до подвійного звернення споживачів для отримання однієї послуги, та, як наслідок, до недотримання встановлених Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» строків видачі технічних умов, а також, строків виконання договору на стандартне приєднання об’єкта замовника до газових мереж, кваліфіковано як порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку, що призвели до ущемлення інтересів споживачів послуг, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку.

На засідання адміністративної колегії територіального відділення під час прийняття рішення у справі, представники Товариства визнали вчинення порушення конкуренційного законодавства та зобов’язались у двохмісячний термін вжити заходів для його припинення.

Адмінколегія відділення визначила суму штрафу - 30 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луцьк Показати IP 7 Листопада 2014 11:42
Ще б полішука Карпомиза штрафанули. Сам неук, а землі під собою не чує. Но скоро почує і відчує.
Наталка з Луцька Показати IP 7 Листопада 2014 11:43
Нарешті! Можливо, тепер почнуть видавати техумови на руки без попередньої "психологічної" обробки. Дотепер їх можна було отримати лише ну дуже стресостійким людям!!! УРА (але 30 тисяч - трошки малувато) :)
Антимонопольний комі до Наталка з Луцька Показати IP 7 Листопада 2014 13:20
У разі необєктивної відмови або тиску з боку Волиньгазу у видачі технічних умов на газопостачання будинку радимо звертатись у Антимонопольний комітет - м.Луцьк, вул. Винниченка, 67, 6 поверх, тел.249186. Вчіться захищати свої права правильно.
Наталка до Антимонопольний комі Показати IP 10 Листопада 2014 18:07
Красно дякую! Ви вже "захистили" у 2011-2012 роках.
АСЯ Показати IP 7 Листопада 2014 11:57
ЗАРАЗ НАЧНУТЬСЯ РЕЙДИ , ЩОБ ВІДБИТИ ГРОШІ З СПОЖИВАЧІВ . ТАК БУДЬТЕ ОБАЧНІШІ НЕ ПУСКАЙТЕ ЗЛО ДО ОСЕЛІ... БЕРЕЖІТЬ СВІЙ ГАМАНЕЦЬ..
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2014 20:32
А коротю чому не оштрафували??? Це ж він керівник,з його відома бєспрєдєл в Волиньгазі!!!
Діма Показати IP 8 Листопада 2014 09:19
Чисто українська ментальність: головне, що у сусіда гірше. Оштрафували і людям радість.
Наталка до Діма Показати IP 11 Листопада 2014 12:56
Не українська ментальність, а інше: свого часу керівництво Волиньгазу за допомогою їх т.зв. "внутрішньої служби безпеки", використовуючи не зовсім чесні методи, прибрало чимало монтажних підприємств-конкурентів. Їх мета: або "поставити" підприємство на %, або не дати можливості працювати. Ну не може одна організація і видавати техумови, і займатися проектними та монтажними роботами. Тим більше вже приватна організація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus