USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньгаз» пройдеться по квартирах лучан

24 Червня 2014 11:09
Працівники ПАТ «Волиньгаз» разом із соціальними службами обласного центру відвідають майже тисячу квартир у Луцьку, де мешкають інваліди, немічні та одинокі люди похилого віку, щоб обстежити газове обладнання, повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Планове технічне обслуговування (ПТО) проводиться безкоштовно з метою виявлення витоків газу і запобіганню аварійних ситуацій. Про проведення ПТО мешканців інформують заздалегідь, щоб слюсарі могли отримати доступ до помешкань.

Однак, не кожен господар може самотужки впустити газовиків через поганий стан здоров’я. Тому ПАТ «Волиньгаз» розпочав співпрацю з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька, працівники якого опікуються одинокими пенсіонерами, ветеранами війни і праці, інвалідами. Соціальні робітники зголосилися забезпечити доступ у тисячу квартир своїх підопічних, яких обслуговують на дому, йдеться у повідомленні.

«Люди похилого віку часто користуються морально застарілим обладнанням, тому до таких споживачів повинна бути особлива увага. Щоб не оминути немічних й одиноких, ми й розпочали співпрацю з міськими соціальними службами», - розповідає голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Представники газового господарства повинні чітко зазначати ціль свого візиту та пред’явити службове посвідчення. Споживач, своєю чергою, має забезпечити доступу працівникам газового господарства до своїх помешкань для проведення ПТО (ст.29 Правил надання населенню послуг з газопостачання, затверджених Постановою Кабінету міністрів від 09.12.1999 р. №2246). Квартири та будинки, в яких встановлені лише газові плити підлягають плановому технічному обслуговуванню один раз на 3 роки. Квартири, у яких встановлені колонки, котли, печі, конвектори та інше газове обладнання обслуговуються щороку. Під час ПТО перевіряють наявність тяги в димоходах, щільність газопроводів, проводять дрібний ремонт газового обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 24 Червня 2014 14:09
живу в квартирі 10 років..ні разу навіть тяги у вентиляції не перевіряли.... про що мова йде ???
Лучанка до Я Показати IP 16 Вересня 2014 12:42
До мене по два рази в рік, як мінімум, ходять і перевіряють. Може Вам частіше треба вдома бувати?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus