USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньгаз» створює розгалужену мережу управлінь

12 Листопада 2014 17:43
Наглядова рада ПАТ «Волиньгаз» погодила рішення про створення по області нових управлінь для поліпшення обслуговування клієнтів на місцях. Про це повідомили у прес-службі підприємства.

Так, ПАТ «Волиньгаз» здійснює повну реорганізацію структури підприємства. На базі існуючих філій у містах Волинської області створенні управління із експлуатації газового господарства, які складуть мережу обслуговування клієнтів. Такий крок «Волиньгаз» здійснив для покращення рівня надання послуг споживачам, аби стати ще ближчим до клієнтів.

Погодження про створення управлінь із експлуатації газового господарства ПАТ «Волиньгаз» отримало 30 жовтня від Наглядової ради товариства.

Управління працюватимуть у містах Володимир-Волинський, Горохів, Камінь-Каширський, Ківерці, Ковель, Нововолинськ та Ратне. Лучан обслуговуватиме управління експлуатації м. Луцька і Луцького району. Створено також виробничо-технічну лабораторію у складі головного підприємства. Служби залишаються на місцях та обслуговуватимуть волинян у безпосередній близькості до місця проживання.

«ПАТ «Волиньгаз» є соціально орієнтованою компанією. Ми виходимо з того принципу, що ми повинні стати ближчі до клієнтів, їх потреб, зручності. Саме тому виникла потреба зосередити функції адміністративного персоналу у головному управлінні, а функції новоутворених управлінь на місцях – на обслуговуванні клієнтів», – наголошує голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
економіст Показати IP 12 Листопада 2014 19:39
А витрати на їх утримання ляжуть на плечі споживачів і вже закладені в ціну на газ.
до економіста до економіст Показати IP 13 Листопада 2014 08:05
ви спочатку розберіться, що таке ціна на газ, тариф на газ і як ці поняття формуються. а головне - ким. підказка - на Н почанається на П закінчується
обс Показати IP 12 Листопада 2014 20:14
всі ці управління і були так в чому новизна,,.
опа до обс Показати IP 12 Листопада 2014 22:44
в нових розцінках за "оперативність"
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 13 Листопада 2014 07:28
.БАТЬ ІХ ГАДОВ ПО ПОЛНОЙ І УСЕ БУДЕ ДОБРЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus