USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волиньгаз» створив цілодобовий антикризовий штаб

13 Серпня 2014 10:26
Антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування створило ПАТ «Волиньгаз». Про це інформує відділ зв'язків з громадськістю установи.

Штаб буде працювати цілодобово у кожному структурному підрозділі підприємства для забезпечення безаварійного і безперебійного газопостачання під час опалювального сезону 2014-2015 років, оперативного надання роз’яснень для споживачів з усіх невідкладних питань. Роботу антикризовий енергетичний штаб розпочинає 14 серпня.

Члени штабу будуть постійно здійснювати контроль за гарантованим забезпеченням споживачів необхідними обсягами природного газу в осінньо-зимовий період, за виконанням робіт з усунення аварій в газових мережах тощо. Споживачі природного газу можуть звернутися у штаб за консультаціями, задля оперативного вирішення питань підключення опалювального обладнання, видачі технічних умов, реалізації проектів переведення з газового опалення на електричне та з іншими питаннями.

Антикризовий штаб буде працювати цілодобово і без вихідних:

- телефон гарячої лінії (0332) 77 69 20;

- телефон мобільний 067 403 17 14.

В робочі дні з 8 по 17 годину можна звертатися за телефоном у Луцьку (0332) 77 69 06.

«У зв’язку з наявністю дестабілізуючих факторів в країні, ми змушені вжити додаткових заходів з безпеки газопостачання, аби зима для волинян пройшла комфортно. Тому штаб буде діяти не тільки в Головному управлінні, а й в кожній філії «Волиньгазу»», - розповідає голова Антикризового енергетичного штабу оперативного реагування у ПАТ «Волиньгаз», перший заступник голови правління – головний інженер Сергій Галянт.

Штаб створений відповідно до вимог розпорядження Волинської ОДА та листа НКРЕ України.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 13:05
нахр*н той штаб якщо газу нема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus