USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Волиньгаз» відкрив Центр обслуговування клієнтів

17 Грудня 2015 14:15
Споживачі природного газу Волині із 17 грудня можуть отримати увесь спектр послуг у новому Центрі, який забезпечуватиме доступний та прозорий рівень спілкування зі клієнтами та надаватиме усі послуги щодо газопостачання.

Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Це дасть можливість збільшити рівень послуг та комфортності обслуговування, а також дозволить підвищити безпеку споживання природного газу та культуру сплати за енергоносій, - вважають на підприємстві.

«Раніше кабінети фахівців з обслуговування знаходилися у різних корпусах, що спричиняло низку незручностей для споживачів. Відтепер усі клієнти Центру обслуговуватимуться у комфортному спеціально відведеному для цього місці, де працюють кваліфіковані працівники, які надають консультації щодо показників лічильника, рахунків, сплати за газопостачання, допомагають з оформленням необхідних документів», - зазначив голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

У новому Центрі клієнти компанії зможуть отримати послуги та консультації щодо:

- стандартного та нестандартного приєднання до Єдиної газотранспортної системи України;

- виготовлення документів на встановлення автономного опалення;

- будівництва або реконструкції внутрішньої системи газопостачання;

- технічного обслуговування газових приладів;

- ремонту газового обладнання вітчизняного виробництва за заявками споживачів (в т.ч. аварійних заявок);

- технічного обслуговування газопроводів і споруд на них за договорами;

- планового технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання;

- погодження проектної документації;

- перезаключення договору на газопостачання;

- пломбування газового обладнання;

- відновлення або припинення газопостачання;

- повірки побутових лічильників;

- дізнатися усю необхідну інформацію з питань заборгованості, надання пільг та субсидій, проведення перерахунку вартості фактично спожитого природного газу.

Центр обслуговування розташований на першому поверсі корпусу №1 ПАТ «Волиньгаз» що на вулиці Івана Франка, 12. Для зручності клієнтів фахівці центру працюватимуть без обідньої перерви з понеділка по п’ятницю із 08.00 до 17.00.

У новому приміщенні передбачені всі умови для комфортного перебування відвідувачів, окрім того, спектр сервісів Центру і надалі поповнюватиметься новими та зручними послугами для споживачів області, аби стати тим місцем, де кожен клієнт отримає відповіді на всі свої запитання з приводу тепла у своїх домівках.

Окрім цього, на сайті ПАТ «Волиньгаз» для клієнтів компанії працює Особистий кабінет споживача.

З 2 листопада споживачі природного газу на Волині мають можливість керувати своїм Особовим Рахунком на сайті ПАТ «Волиньгаз» завдяки сервісу Особистий кабінет. Це не лише дає можливість вносити показання лічильника та здійснювати оплату за спожитий газ, а й дозволяє кожному клієнту компанії самостійно вести облік використаного палива та мати точні дані про стан свого рахунку.

За місяць роботи у тестовому режимі у Особистому кабінеті уже зареєструвалось 3 тисячі волинян.

Особистий кабінет має низку зручностей та переваг:

ЗРУЧНІСТЬ

Кожен клієнт «Волиньгазу», зареєструвавшись в Особистому кабінеті, отримує можливість оплачувати за газ не виходячи із дому. Щомісячні візити у каси і трата часу у довгих чергах стали зайвими. Без зайвих зусиль клієнти можуть:

- перевірити стан свого особового рахунку;

- внести показання лічильника;

- прослідкувати усю хронологію попередніх показів та оплат у розділі «Книга Споживача»;

- дізнатися про свій тариф.

БЕЗПЕКА

Обрані платіжні системи дозволяють здійснити оплату за газопостачання за міжнародними стандартами безпеки та гарантують високий рівень захисту персональних даних користувачів.

ВІДКРИТІСТЬ

Не таємниця, що чимало непорозумінь із компанією у споживачів виникає через нарахування оплат. Щоб позбутись будь-яких підозр, у «Волиньгазі» зробили процедуру оплати за газопостачання абсолютно відкритою.

Особистий кабінет дозволить споживачам слідкувати за своїм рахунком та самостійно облікувати використання блакитного палива.

ДОСТУПНІСТЬ

Якщо у абонентів виникатимуть питання щодо розрахунків, тарифів, субсидій чи інших питань - можна скористатись прямим зв’язком зі спеціалістами газового господарства. На цьому напрямку у «Волиньгазі» працюють кваліфіковані фахівці, які відповідають на усі запитання та скарги відвідувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 14:31
Що за комісію беруть при сплаті рахунку за газ ? Поясніть.
А ндрій Показати IP 17 Грудня 2015 17:52
Перепрошую,а яке відношення має Коротя до рахунків за використаний газ?Цим займається зовсім інша структура...чи може він її перепідпорядкував її собі?
Лучанин Показати IP 17 Грудня 2015 17:57
Платіть на сайті МОЦу і не буде ніяких комісій і з хати виходити не тра
Катя Показати IP 17 Грудня 2015 20:38
Ці оператори вчора подзвонили і попросили сказати показники газу на 16 12 2015 року. Я сказала 100 кубів. Останній раз подавала показники через інтернет 30 листопада 160 кубів но ще не проплатила. Маю заплатити 576 грв за листопад. Так ці сво.... збили все разом і виставили суму 1294 грв. ТАК ВОНИ ОБДИРАЮИТЬ ЛЮДЕЙ І ЗАРОБЛЯЮТЬ ПРЕМІІ. ВІДКРИВАЮТЬ НОВІ КОРПУСИ... На мое запитання навіщо показники серед місяця і чи не зібють листопад і пів грудня в одне, сказали, що ні- це просто для звіту...
Лучанка Показати IP 17 Грудня 2015 22:27
Мільйонеру короті все мало! Хату за мільйони вкрадених грошей побудував, а на людей всі втрати зписав!" Молодець"!
Небайдужа Показати IP 18 Грудня 2015 10:07
Для зручності клієнтів установа має працювати з 8.00 до 20.00 а не з 8 до 17... А такий графік вигідний лише для Волиньгазу по зрозумілим причинам...
Цікаво до Небайдужа Показати IP 18 Грудня 2015 11:09
по яких причинах? поясніть ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus