USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волиньгаз Збут»: у червні рахунки отримають лише ті побутові споживачі, які мають борги

22 Червня 2022 22:17
У червні ТОВ «Волиньгаз Збут» сформувало квитанції лише для тих клієнтів, які мають заборгованість станом на 30 квітня 2022 року. Всього надруковано та розіслано близько 55 тисяч рахунків.

Про це повідомляють у компанії «Волиньгаз Збут».

Це пов’язано з тим, що з 1 травня побутових споживачів ТОВ «Волиньгаз Збут» автоматично було переведено до «постачальника останньої надії», функцію якого виконує ГПК «Нафтогаз України».

«Новий постачальник повинен проінформувати населення про умови постачання, здійснити нарахування та виставити рахунки за спожитий у травні газ. Ми ж просимо розрахуватися за газ, спожитий у попередні періоди», – повідомив директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Він додав, що наразі розглядається питання про автоматичне зарахування переплат на особові рахунки споживачів у нового постачальника.

У «Волиньгаз Збуті» наголошують: перемовини щодо закупівлі ресурсу для населення за пільговою ціною тривають. Про їх результати буде повідомлено додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Червня 2022 09:23
то коли платіжки будуть за газ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus