USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волині» не вистачає характеру, – Кварцяний про вчорашню гру

25 Липня 2016 11:02
Якби гравці Волині вигравали єдиноборства, то мали б шанси на перемогу.

Про це у післяматчевому коментарі розповів головний тренер Волині Віталій Кварцяний, - пише champion.ua.

Нагадаємо, 24 липня "Дніпро" розпочав новий сезон у чемпіонаті України з розгромної перемоги над луцькою "Волинню" з рахунком 5:0.

"У нас сьогодні гра не вдалася. Ми не очікували такого матчу. Я відчував, що Дніпро, навіть з усіма своїми проблемами, все одно не буде другосортною командою. Є тут тренер і навчені футболісти. Молодь давно чекала такого шансу, і раніше Маркевич на цьому робив акцент. Тут серйозні таланти і будуть реалізовуватися. А я, як і налаштовував футболістів, нічого не вийшло", - сказав він.

"Не всі у нас могли грати з різних причин, але і ті, хто вийшов, повинен був доводити, що може грати. Але нашій волинської команді не вистачає характеру. Не було футбольної агресії, і Дніпро нас в цьому переграв. Вони сміливо грали в стик, і всі єдиноборства ми програли. Якби їх вигравали, то мали б шанси на перемогу. А крім того ми програли і в швидкості. Нам важко буде в чемпіонаті з будь-якою командою", - продовжив головний тренер волинської команди.

Зі слів Кварцяного, у стані Дніпра дуже перспективна молодь.

"Наша молодь очікувань не виправдала, ну а Дніпро можу тільки привітати. Ці молоді хлопці, сподіваюся, будуть і далі так грати. Є проблеми у нас, але не будемо опускати руки, а на навпаки будемо далі працювати. Потрібно розібратися зі складом, і ми вийдемо з цієї ситуації", - цитує Кварцяного SportArena.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ДНІПРО» ОБІГРАВ «ВОЛИНЬ». ВІДЕО ГОЛІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
FC VL Показати IP 25 Липня 2016 11:36
Дивно, що ще ніхто негативного коментаря на Кварца не написав. Але думаю в нього вже імунітет до подібних опусів за стільки років роботи. Кварц роюить нову Волинь і зробить її, як би комусь цього не хотілося. Не вперший раз.
Рома Шухевич до FC VL Показати IP 25 Липня 2016 13:27
Сидите горлатитесь над компами. Отбеливаете вашего царька. Займитесь делом ато уже смешно читать как две три особи пишут позитивне комментарии на вашего маразматика. Такое впечатление что он вас заставляет.
FC VL до Рома Шухевич Показати IP 25 Липня 2016 15:09
ну я істФаків не закінчував, тому пишу як думаю
Рома Шухевич до FC VL Показати IP 25 Липня 2016 15:54
Вообще то у меня физмат. Я вашего тренера читаю по цифрам и коефициентам. всегда любил ваш клуб и родной город, а Кварцяного терпеть никому не советую.
FC VL до Рома Шухевич Показати IP 25 Липня 2016 18:49
За физмат "улыбнуло")))
Вболівальник Показати IP 25 Липня 2016 12:41
У " Дніпра " молодіжка , і яку показали гру ? Нам як поганому танцюристу , щось та завадить ...
Лучанин АН Показати IP 25 Липня 2016 13:05
Старий Пердун іди на пенсію! Не хочеться дивитися на ту гру і писати
FC VL до Лучанин АН Показати IP 25 Липня 2016 15:11
а ти не дивися і не пиши і світ стане кращим
Спорт до Лучанин АН Показати IP 25 Липня 2016 16:13
Ти кон**ний. Ти навіть футбол не дивився я впевнений.
Уболівальник Показати IP 25 Липня 2016 13:34
А якби поставив у ворота Ндое - то п'ять плюх би не влетіло ?! Бо то був не футбол, а дир - дир. А тому писаці FK VL з ФК "Волинь" треба прозріти і побачити, що Кварц "... не роюить нову Волинь", а послідовно розвалює стару" Волинь".Була колись "Волинь" , а зосталась одна "...линь" . Подивись на статистику і негативну динаміку команди останніх років . Однією дупою на трьох стільцях не всидиш ! А все логічно випливає з суміщення посад, трансферної політики, фінансових оборудок і, звичайно, невістки, бо ондечки її фартушок висить...
FC VL до Уболівальник Показати IP 25 Липня 2016 15:13
"грешно смеяться над больными людьми" с.
Рома до вболывальник Показати IP 25 Липня 2016 14:25
Статистика - ти не будь клоуном, в прошлому сезоні " Волинь" пройшла в Лігу. А щоб не скілив про три стільці, іди на один з них і реально щось зроби? Вийде? Я впевнений що ні, бо з таким " авторитетом" як ти, ніхто і говорити не схоче, а Кварц хоч щось робить!
Рома Показати IP 26 Липня 2016 10:18
Ігор Палиця вкиньте бабла в команду,купіть нормальних гравців ,сколотіть європейський футбольний клуб.хочаб на пару років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus