USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян просять повідомляти про труднощі пошуків зниклих в АТО

14 Листопада 2014 15:29
Про труднощі пошуків просять інформувати СБУ, - повідомляє Волинська газета.

Речник Служби безпеки України Маркіян Лубківський наголошує: установи судмедекспертизи мають приймати зразки для аналізу ДНК від близьких родичів зниклих безвісти в АТО безкоштовно та без постанови про відібрання зразків ДНК для експертного дослідження. Про те, як це відбувається в регіонах – просить повідомляти.

"Службі безпеки України потрібна ваша допомога! Прошу максимально поширити цю інформацію, бо вона допоможе багатьох з наших співвітчизників, а особливо матерям, які шукають сьогодні своїх рідних та близьких, які зникли у вирі війни, – пише Маркіян Лубківський у ФБ. – Прошу максимальний репост!!! Установи судової експертизи (список додається) мають приймати зразки для аналізу ДНК від близьких родичів пропалих безвісти в АТО БЕЗКОШТОВНО та БЕЗ ПОСТАНОВИ про відібрання зразків ДНК для експертного дослідження. Хто знає, що це, і з чим стикаються родичі - зрозуміє!.

Ми вдячні колегам з Міністерства внутрішніх справ, зокрема заступнику міністра Віталію Сакалу за те, що продублювали телеграму, згідно з якою, зразки на ДНК установами судової експертизи мають прийматися без постанови та безкоштовно!

Давайте зворотню інформацію про те, чи справи пішли на краще".

Контакти для мешканців Волинської області: Наталія Пасічник, Луцьк, вулиця Винниченка, 11, кабінет 19, телефон (0332)74 20 58

Нагадаємо, волонтери, які займаються розшуком зниклих на Сході України бійців, закликають родичівякнайшвидше здати кров для відбору зразків ДНК.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІДЕНТИФІКАЦІЮ НЕВПІЗНАНИХ ТІЛ В ЗОНІ АТО ОПЛАТИТЬ ДЕРЖАВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus