USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинян просять реагувати на будь-які прояви сепаратизму

22 Липня 2015 14:38
Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак звернувся до волинян із проханням бути пильними і не піддаватися на провокації, можливі у зв’язку з загрозою поширення сепаратизму чи екстремізму на території країни.

Зокрема, у зверненні йдеться про недопустимість неправомірного носіння чи використання зброї, а також поява у громадських місцях у балаклавах, - інформують у прес-службі прокуратури області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, луцькі вулиці щовечора спільно патрулюють правоохоронці, представники громадського формування «Варта порядку» та активісти.

Нагадаємо, зважаючи на нещодавню стрілянину в Мукачевому та побоювання краян, що схожі події можливі і на Волині, ГО «Варта порядку» привели в повну готовність. Голова правління громадського формування Олександр Тиводар запевнив волинян, що «мукачівських сценаріїв» на Волині не допустять.

Як учора повідомляло ІА Волинські Новини, за антиукраїнські заклики у соцмережах, підтримку терористів і створення так званої «новоросії» засудили мешканку Волині.

ЗВЕРНЕННЯ ПРОКУРОРА ОБЛАСТІ

Шановні волиняни!

В час, коли на сході України тривають воєнні дії, ми всі маємо усвідомлювати, що лиш наша єдність, відповідальність, громадянська та правова свідомість є запорукою збереження нашої країни.

Попри те, що волиняни ніколи не були носіями сепаратизму чи екстремізму, звертаюся до вас із проханням – будьте пильними, не піддавайтеся на провокативні заклики осіб, зацікавлених у вчиненні протиправних дій задля дестабілізації ситуації в області та державі.

Недопустимими є випадки неправомірного носіння чи використання зброї, поява у громадських місцях у балаклавах, участь у несанкціонованих зібраннях та інші порушення чинного законодавства.

Зберігаймо спокій. Запевняю вас, що усім проявам зневаги до Закону, ким би вони не вчинялися, буде надано відповідну правову оцінку. Особи ж, які чинитимуть протиправні дії, понесуть відповідальність.

Звертаючись до правоохоронців, наголошую, що недопустимими є бездіяльність, невтручання у ситуацію або невиконання покладених на правоохоронні органи

обов’язків щодо запобігання проявам сепаратизму чи іншим порушенням закону і реагування на них.


Першочерговим завданням українського суспільства сьогодні є забезпечення стабільності й правопорядку в державі. Тому усі громадяни, учасники громадських організацій та формувань, працівники правоохоронних органів, органів влади й місцевого самоврядування повинні дотримуватися законів і пам’ятати про особисту відповідальність за свої вчинки та за майбутнє країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
!!! Показати IP 22 Липня 2015 14:46
Криши бабло поки в посаді, а то якусь херню городиш.
Анонім Показати IP 22 Липня 2015 15:21
А с кастрюлями на голове можно ходить?
Онаним до Анонім Показати IP 22 Липня 2015 16:09
Вам можно)
злий до Анонім Показати IP 22 Липня 2015 17:41
В тебе й так замість голови кастрюля
Я Показати IP 22 Липня 2015 16:04
невже в Луцьку настільки криміногенна ситуація це видимість а не охорона порядку Покажіть корупціонерів притягнутих саме притягнутиг до відповідальності а не піар
Лучанин Показати IP 22 Липня 2015 16:10
Хоч би телефон в статті написали - куди дзвонити, якщо сусід голосно LieNews дивиться)
Hhh Показати IP 22 Липня 2015 17:11
Был случай что официантка одного из баров вызвала ментов только потому, что наша компания сильно громко общалась по русски, обвиняла в сепаратизме при ментах и т. д. Я понимаю что сейчас всем русскоязычным тяжело, но нужно еще народу рассказать, что не все русскоязычные сепаратисты. Или что должен сделать человек что-бы его НЕ обвинили в сепаратизме? говорить по русски запрещено? У меня 70% друзей говорят по русски - 40% сидят в АТО..
церковна миша до Hhh Показати IP 22 Липня 2015 23:10
Перепрошую, але що оце за ф...ню Ви написали. Де це і коли в Україні притисняли російську мову? Та у нас приблизно 70 відсотків російськомовного телебачення.
яся Показати IP 22 Липня 2015 20:36
чув біля ОДА щось таке городили про якійсь паратизм.... треба окружити і розібратись.
А Показати IP 23 Липня 2015 14:16
А хай краще про Шацьку битву розповість, він за нею здалеку спостерігав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus