USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинян стали частіше вражати інфекційні хвороби

12 Вересня 2016 10:34
Підвищення рівня захворюваності на сальмонельоз втричі фіксують цьогоріч на Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 12 вересня.

Як повідомила директор державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» Наталія Янко, приблизно 14 тисяч населення області захворіло інфекційними хворобами, у тому числі 15% - діти віком до 7 років.

Окрім гострої респіраторної вірусної інфекції, поширені інфекції кишкової групи, сальмонельоз у вигляді спорадичних спалахів. Загалом рівень захворюваності інфекційними захворюваннями підвищився на 15%, рівень захворюваності сальмонельозом – утричі. Під час п’яти спалахів кишкової інфекції постраждали 74 особи. У низці районів дітей вражає вірусний гепатит А, сприяє чому неякісна питна вода. Ризик створює те, що майже 40% шкіл не здійснили дослідження безпечності питної води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Щур В.М. Показати IP 12 Вересня 2016 11:02
" ...Мы наш , мы новый мир построим ... " Побудували таке , що страшно стало жити ...
Влад Показати IP 12 Вересня 2016 11:35
Одны балачки, а коли вже щось влада буде робити???!!!! Люди хворыють жах а цини зашкалюють в аптецы треба скоро на одни трави переходити . Влада грошы своъ рахуе???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus