USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Волинян з однією дозою вакцини не штрафуватимуть в «червоній» зоні

15 Листопада 2021 11:40
Волиняни, які мають «жовтий» сертифікат вакцинації, тобто мають одну дозу щеплення, можуть перебувати у громадських місцях.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

Нагадаємо, у червоній зоні епідеміологічної небезпеки відвідування громадських місць з однією дозою вакцини заборонено. Це можливо лише за умови, якщо людина має два щеплення. Проте на державному рівні вдалося домовитися, що осіб, які мають одну дозу вакцини від коронавірусу, поки що не штрафуватимуть в громадських місцях.

«Це рішення керівника робіт на державному рівні – Ляшка (очільник МОЗу – ВН). Якщо людина має одну дозу так, штрафів не буде. Але це за необхідності: у салонах, спортзалах, якщо залишається тиждень до отримання другої дози – таких осіб не будуть штрафувати», – пояснює вона.

Щоправда таке рішення, наголошує посадовиця, – тимчасове.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Листопада 2021 15:07
поки що не штрафуватимуть..............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus