USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин зберігав на столичному ринку зброю і наркотики

22 Січня 2016 09:30
Київська місцева прокуратура №5 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 41-річного уродженця Ковеля, який в одному з контейнерів на Куренівському ринку столиці незаконно зберігав наркотичні та психотропні речовини, а також вогнепальну зброю, - повідомляють у прес-службі прокуратури міста Києва.

Як з'ясувалося, чоловік займався пошуками зброї часів Другої світової війни поблизу селища Димер, що знаходиться в передмісті Києва. Під час розкопок волинянин знайшов нарізну вогнепальну зброю, що зовні схожа на пістолет системи «Наган», військовий пістолет – кулемет «ППШ-41» виробництва СРСР та 10 набоїв до нього. Знайдену зброю чоловік залишив на зберіганні в одному з контейнерів ринку, де працював охоронцем.

Під час обшуків правоохоронці також виявили в камері зберігання 12 боєприпасів до нарізної вогнепальної зброї та ніж, які підозрюваний придбав на столичному ринку у невстановлених осіб. Поміж іншого у контейнері виявили три пакети з наркотичним засобом - канабіс, загальною масою більше 40 грамів, та 0,45 грама психотропної речовини амфетамін.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1, частиною 2 статті 263 та частиною 1 статті 309 КК України.

Наразі щодо підозрюваного суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мусары Показати IP 22 Січня 2016 12:55
".. подкиньте кто что может господа..." )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus