USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам, які побили міліціонерів древком від прапора, пом’якшили вирок

17 Березня 2015 14:28
Хлопці, які побили міліціонерів древком від прапора, вдруге постали перед судом і отримали по три роки позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном. Про це інформує Під прицілом.

Нагадаємо, у селищі Локачі двоє друзів так погуляли на травневі свята, що заробили собі судимості. Хлопці настільки порозважалися, що зламали прапор з сільської ради, потім самі прийшли до райвідділу міліції та побили міліціонерів древком від прапора.

За такі витівки хлопців засудили до двох років в'язниці.

Однак прокурор Ольга Плечій подала апеляційну скаргу на вирок, адже, на її думку, суд першої інстанції був надто суворим стосовно обвинувачених.

Під час судового засідання стало відомо, що одному з них 19 років, а його товаришу у день суду виповнилося 20 років.

Обоє хлопців щиро каялися у скоєному, розповідали колегії суддів про те, що обоє працюють і більше не мали жодних проступків.

«Я вже просив пробачення і в постраждалих, і ще раз прошу, хоч їх тут сьогодні на суді і немає. В мене є робота. Мені дуже соромно за те, що я накоїв. Я прошу не позбавляти мене волі», - говорив один із розбишак.

Захисники обвинувачених також підтримали апеляційну скаргу прокурора і наголошували на тому, що постраждалі не мають жодних претензій до хлопців і давно їх пробачили. Крім того, ніхто з постраждалих не заявляв про відшкодування моральної чи матеріальної шкоди, а тому слід призначити молодим хуліганам більш м’яке покарання.

Зрештою, колегія суддів Апеляційного суду Волинської області ухвалила змінити вирок суду І інстанції в частині призначення покарання на два роки позбавлення волі обом підсудним з трирічним іспитовим терміном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Арсен Показати IP 17 Березня 2015 14:43
Політична кон'юнктура в дії!
ку Показати IP 17 Березня 2015 15:26
Побили міліціонерів палкою від прапора, та у будь-якій нормальній країні цьому херою навіть при спробі замахнутись на поліцейського стороннім предметом мінімум вжеб коліна прострелили, а у нас просять вирок пом'якшити ЧУДО. Тепер у нас кожен дибіл може випити побити міліціонера крикнути якийсь нині модний вислів чи гасло і всьо буде ок, б....ть Україна то точно Європа )))))))))))))))
667 Показати IP 17 Березня 2015 16:20
Прокурор просить пом'якшити вирок олігофренам, які побили міліціантів?! - Таке буває?
Правдоруб Показати IP 17 Березня 2015 21:20
Тепер всі п....ти прокурора, побачимо чи в такому випадку буде просити помякшення вироку.
Анонім Показати IP 18 Березня 2015 07:51
А якби Вас, О. Плечій, звезти по плеченятах древком від прапора? Ви б теж щось там лепетали про занадто суворий вирок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus