USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам пропонують набиратися досвіду в ЄС

25 Липня 2014 16:58
Волинянам закликають об’єднуватися в групи й їхати безплатно за кордон, аби запозичувати досвід. Молоді пропонують подорож у 6 країн Європи.

Учасник такого проекту, слухач Національної академії державного управління при Президентові України Олексій Захарченко розповідає про це з власного досвідупід час круглого столу у конференц-залі «ВолиньМедіа» сьогодні, 25-го липня.

Зокрема, суть проекту у тому, що волинянам пропонують зареєструватися на сайті громадського діяча, українського мецената, радника 3 президентів світу - БогданаГаврилишина й, пройшовши конкурс, поїхати за кордон.

«У рамках проекту Богдана Гаврилишина, за три роки 225 учасників з різних регіонів України побували за кордоном. Також створена асоціація випускників цієї програми. Коли спілкуєшся з випускниками, то одразу відчуваєш, що вони «горять» і хочуть змін в Україні», - розповідає Олексій Захарченко.
Зі слів Захарченка, засновник фонду переконаний, що найбільший потенціал України – її молодь, саме людський ресурс.

Долучитися до проекту можуть активісти громадських організацій, студенти, державні службовці. Для цього необхідно створити групу 6-7 людей і зареєструватися на сайті.

Як розповідає Олексій Захарченко, аби збільшити шанси на погодження поїздки було б добре, аби в групі був економіст, юрист, політолог і той, хто цікавиться соціологією.

Він додає, що вже з Волині по програмі побували в Європі 12 людей, з Києва понад 140.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus