USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянам вручили державні нагороди з нагоди кількох свят

13 Грудня 2018 20:40
Представники органів місцевого самоврядування, донори, аграрії та працівники культури: низка волинян отримали ордени, почесні звання та грамоти.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації щодо використання бюджетних коштів державних програм 13 грудня.

Голова ОДА Олександр Савченко повідомив, що на нараду запросили багато поважних гостей, які завдяки своїй праці нарешті дочекалися нагород за плідну діяльність на благо Волинського краю та народу, допомогу в розвитку самостійної України.

Серед нагороджених – представники органів місцевого самоврядування, громадські діячі та просто ті, хто багато сил віддав Україні.

Відповідно до Указу Президента України, за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня нагородили голову правління Волинської обласної організації Українського товариства сліпих Юрія Симончука. Звертаючись до присутніх, він подякував за оцінку роботи обласного правління організації. Він нагадав голові ОДА, що 1700 членів УТОС на Волині потребують уваги і він звертатиметься з проханням доповнити відповідне діюче розпорядження голови ОДА.
За значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня тракториста товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь Нова» Горохівського району Руслана Гребенюка.
Почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» присвоїли операторові машинного доїння сільськогосподарського приватного підприємства «Рать» Луцького району Нілі Ташкіновій.
За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоїли директорові Маневицького краєзнавчого музею Петру Хомичу. Він побажав, щоб напередодні різдвяних свят з неба зійшла благодать в оселі волинян, дала творчого натхнення, сил та здоров’я на нові звершення та починання на благо Україні.
За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року почесні звання «Заслужений донор України» донорові з Луцька Сергію Гніровському, а також Миколі Маїлу – донорові з села Хмелів Володимир-Волинського району.
За вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня депутата Волинської обласної ради, голову Ковельської районної державної адміністрації Віктора Козака.
Орденом Данила Галицького нагородили Підгайцівського сільського голову Юрія Семенюка.
За сумлінну працю, забезпечення розвитку місцевого самоврядування, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагородили Боратинського сільського голову Сергія Яручика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus