USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам забагато тепла в оселях

15 Грудня 2014 11:05
У зв’язку з потеплінням волиняни почали масово відкривати кватирки та вікна у власних помешканнях. А тим часом в умовах економії у галузі теплозабезпеченя це неприпустимо.

Про це під час оперативної наради 15 грудня заявив голова ОДА Володимир Гунчик.

«По містах починають масово відкриватися кватирки. І це тоді, коли нам, як ніколи, потрібно економити. Зима не закінчується, а тільки починається. Природа дала можливість раціонально використати ресурси, а не палити їх і через відкриті вікна викидати у повітря», - наголосив очільник області.

Він наголосив, що поки що на Волині вдається утримувати без серйозних зупинок великі промислові об’єкти. Також, незважаючи на складну ситуацію на ринку електроенергії, він подякував ПАТ «Волиньобленерго» за те, що при всьому моральному навантаженні на структуру вдається не допустити масових відключень світла на Волині.

Губернатор зазначив, що складна ситуація у галузі енергетики незабаром ослабне, оскільки уже запустили додаткові енергоблоки, тож навантаження на теплові електростанції та енергетичну мережу в Україні в цілому значно зменшаться.

Нагадаємо, енергоблок №1 Запорізької АЕС був підключений до мережі після закінчення планового ремонту 13 грудня -раніше запланованого терміну. Раніше в ОДА волинянам пояснили, що однією з причин відключення електроенергії є той факт, що зупинився один з енергоблоків Запорізької АЕС.

Через представників ЗМІ Володимир Гунчик звернувся до волинян, аби ті мінімізували на сьогодні використання автономних опалювальних агрегатів на газу та з електропідігрівом, щоб зекономити на енергоносіях.

«Синоптики кажуть, що не бачать серйозних похолодань до кінця року», - зауважив Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Андрій Показати IP 15 Грудня 2014 11:23
Бя*ть, проснулися, цілий тиждень палили так, що неможливо було спати з відчиненими вікнами, а потім ще й рахунок за послуги ЖКГ в розмір мінімальної ЗП виставлять, під суд усіх!
Дмитро Показати IP 15 Грудня 2014 11:40
а по шиї надавати тим хто так топив цілий тиждень
валя до Дмитро Показати IP 15 Грудня 2014 17:59
мало по шиї надавати, підвісити всіх за яйця на березі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оля Показати IP 15 Грудня 2014 12:00
У нас нормально палили батареї чуть,чуть теплі не гаряче і не холодно-це район ДПЗ. Хай наказують цих керовников,які контролюють опалення, а нарід туту причім
він до Оля Показати IP 15 Грудня 2014 18:00
на Арцеулова (район полового будинку) палять так, як ніби на вулиці -25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
макеевчанин до він Показати IP 15 Грудня 2014 18:09
что за дом" половой" ?
Петро Показати IP 15 Грудня 2014 12:30
Незалежно від того чи відкриті, чи закриті вікна, власник квартити сплачує за опалення за затвердженим міським радою тарифом. Оплата іде за кв. метр загальної площі. Що тут економити. Дайте можливість встановити індивідуальне опалення, так зась, треба на газі та опаленню декому добре заробляти...
До Петра Показати IP 15 Грудня 2014 12:36
Це , можливо, у вас так! У нас на будинку стоїть тепловий лічильник, тому чим гарячише в квартирі, тим більше платимо!!!
Аня Показати IP 15 Грудня 2014 12:44
От за цей лічильник на будинок краще мовчіть.Це повний пипец.Хто його контролює? В одних квартирах жара, а другі мерзнуть, а платять всі однаково. Не обманюйте себе. Як можна платити від кількості спожитого тепла в окремій квартирі, а ніяк, коли він один на цілий будинок.Тільки автономне опалення дасть економію на кожну квартиру.В 2-кеімнатній жара, а в3-кімнатній холодно. а я плачу по площі, і до кого жалітися? До Богоа хіба що.Не здумайте люди влізти в це ярмо
889 Показати IP 15 Грудня 2014 12:48
а те що потрібно регулярно провітрювати кімнати то на це не звертають увагу , якщо побачили що відктили вікно то значить за жарко та не економлять.
Вересневе Показати IP 15 Грудня 2014 12:52
В нашому мікрорайоні котельня працює синхронно з погодою, зараз батареї ледь теплі. Вважаю, що на Вресневому якраз завжди економлять.
Район Показати IP 15 Грудня 2014 16:14
"Також, незважаючи на складну ситуацію на ринку електроенергії, він подякував ПАТ «Волиньобленерго» за те, що при всьому моральному навантаженні на структуру вдається не допустити масових відключень світла на Волині" - так щодня відключають електроенергію по селах району на 4 години, хіба це ще не масово?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus