USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка, яку знайшли мертвою зі зв’язаними руками, збиралася за кордон

19 Липня 2017 09:24
Рідні не розшукували волинянку, яку виявили мертвою в Любомлі, оскільки вважали, що вона на заробітках.

Про це інформує "Вісник+К".

Нагадаємо, у Любомлі виявили труп молодої жінки. Перехожі біля залізничної станції на вулиці Поштовій побачили тіло невідомої жінки. Труп лежав у траві біля одного із житлових будинків, де нині ніхто не мешкає.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Як уже встановлено, смерть настала два-три місяці тому. Тіло почало розкладатися. Руки жертви перед тим, як умертвити, зловмисники зв’язали. Ймовірно, нелюди позбавили її життя насильницьким способом. Остаточну відповідь дасть судово-медична експертиза.

Нагадаємо, видання Кордон раніше публікувало іншу версію трагедії - громадянка, навідавшись в дім покійного родича-любомльчанина, почала прибирати в оселі. Від одного з приміщень ширився неприємний запах. Відкривши двері, виявила там мертве тіло, що вже розкладалося. Руки трупа були зв’язані галстуком.

Як з’ясовано, родом загибла із села Хворостів Любомльського району. Їх було 35 років. «Чому не розшукували її, коли зникла? Очевидно, перед тим збиралася на заробітки за кордон. Рідні вважали, що вона десь працює», – пише "Вісник+К".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus