USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинянка хотіла накласти на себе руки через суперечку з свекрухою

27 Квітня 2018 15:04
Cпівробітник Ковельського відділу поліції запобіг самогубству 53-річної жительки одного із сіл району. Жінка після родинної сварки намагалися накласти на себе руки, повідомляє прес-служба волинської поліції.

На спецлінію поліції «102» звернулася за допомогою жителька одного із сіл Ковельського району. Вона повідомила про сварку із свекрухою й попросила допомоги. На виклик виїхав наряд сектора реагування патрульної поліції Ковельського відділу поліції.

З родиною заявниці спілкувався капітан поліції Роман Бойчук. Він зауважив, що одна із жінок під час розмови вийшла з хати й не повернулася. Поліцейський, не марнуючи часу, вибіг на обійстя й розпочав її пошуки. Жінку знайшов у підсобному приміщенні із зашморгом на шиї. Не вагаючись, звільнив її від мотузки й надав першу медичну допомогу.

Завдяки професійним діям поліцейського вдалося запобігти трагедії.

Нагадаємо, у вівторок, 17 квітня, оператор спецлінії поліції «102» допомогла жительці міста Устилуг Володимир-Волинського району врятувати життя сина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
боб Показати IP 27 Квітня 2018 15:20
Циркачка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus