USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка ледве не покинула шоу «Модель XL»

24 Жовтня 2018 21:27
Ковельчанка Катерина Ващук ледве не покинула проект «Модель XL». На кожному із випробувань її розкритикували судді.

23 жовтня на телеканалі 1+1 глядачі побачили восьмий випуск телешоу «Модель XL», в якому дівчата вчилися мистецтву спокуси, пише «Район.Ковель».

Упродовж тижня випробувань дівчатам потрібно було завоювати увагу своїх партнерів по знімальному майданчику трьома різними способами: спочатку – тільки поглядом, не торкаючись чоловіки, під час наступного конкурсу – поцілунком, і в кінці – гарячим дефіле в спідній білизні.

Катерина провалила перший етап – судді заявили, що вона не взаємодіяла з партнером і стояла осторонь.

У другому етапі моделі мали знятися у рекламному ролику губної помади. За сценарієм дівчата мали поцілувати свого партнера. Катерина Ващук, як і частина інших дівчат, спочатку відмовилася від поцілунку, заявивши, що має хлопця. Проте згодом таки погодилася виконати завдання.

Фінальне випробування – дефіле у білизні. Учасниць проекту одягли у спокусливу червону білизну, що змусило деяких з них дещо комплексувати, проте ковельчанку це не збентежило.

За результатами трьох випробувань у зоні ризику опинилися Даша Чепкова, Аня Верьовкіна та Катя Ващук. За рішенням суддів проект довелося покинути Даші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus