USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка привезла з чемпіонату України з панкратіону дві нагороди

14 Грудня 2016 20:23
У чемпіонаті України серед дорослих з панкратіону, що відбувся 8-11 грудня в Харкові, волинянка Вікторія Казакова виборола дві нагороди.

У ваговій категорії 71+ в розділі «фул» (дозволяється нанесення ударів з повним контактом, виконання кидків, больових та задушливих прийомів) спортсменка посіла перше місце. У категорії «традішн» (дозволяється нанесення ударів з повним контактом: ногами (підйомом стопи) у голову, в інші залікові зони руками, ногами; кидки, больові та задушливі прийоми відповідно до правил змагань) – на рахунку у Вікторії «срібло».

Участь у змаганнях взяли близько 700 спортсменів із 20 регіонів країни. «Два роки не виходила на татамі, тому що жила в Криму і не мала змоги тренуватись, оскільки тренер перейшов у збірну Росії. У Луцьку відновила заняття. Готувалася лише два місяці. Повертатися було важко, але почну виступати знову», – поділилася Вік­торія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus