USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.70 39.85
  • PLN 9.70 9.90

Волинянка викликала швидку і вже за 10 хвилин народила вдома

20 Липня 2023 12:45
19 липня 2023 року об 00 год 57 хв до Центральної оперативної диспетчерської надійшло звернення, що в одному із населених пунктів Волинської області у жінки почалися пологи.

Як повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, уже о 01 год. 03 хв. бригада пункту ЕМД смт.Колки, Маневицького відділення ЕМД була на місці виклику.

Після оперативного та кваліфікованого огляду пацієнтки з’ясувалося, що у жінки це уже другі пологи, термін її вагітності приблизно 39-40 тижнів, пологова діяльність стрімка.

01 год. 10 хв. на світ з’явився здоровий маленький хлопчик.

Маму та немовля доставили на госпіталізацію до пологового відділення найближчого закладу охорони здоров’я у задовільному стані.

Медики застерігають вагітних жінок, які проживають на території області: «Будь ласка, не наражайте себе та своїх дітей на небезпеку, обов’язково спостерігайте вагітність у закладі охорони здоров’я, за можливості, заздалегідь приїздіть до пологового, щоб малюк з’явився на світ під контролем профільних спеціалістів, де є все необхідне обладнання для порятунку життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus