USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Волинянка здобула бронзу у паравеслуванні на Мультиспортивному Євро

21 Серпня 2022 14:35
Україна здобула ще дві медалі у паравеслуванні на Мультиспортивному чемпіонаті Європи, що проходить в Мюнхені. Її авторами стали Микола Синюк із Рівненщини та Марина Мажула з Волині.

Про це інформує Суспільне.

Заключний змагальний день у веслуванні на байдарках і каное розпочався з виступів паралімпійців. На старт у трьох заїздах вийшли чотири українці: Наталія Лагутенко, Микола Синюк, Володимир Вельгун (усі – клас VL2) та Марина Мажула (клас VL1).

Здобути медалі вдалося двом українцям. Синюк, виступаючи в одному фінальному заїзді з Вельгун, виборов срібну нагороду на дистанції байдарки-одиночки 200 метрів. А ось бронзову нагороду здобула Марина Мажула, яка змагалася на тій самій дистанції, але у жіночому турнірі.

Щодо інших українських паравеслувальників, то Вельгун у заїзді Синюка посів шосте місце. А ось Лагутенко, яка виступала на байдарці-одиночці на 200 м, але в класі KL2, фінішувала п’ятою.

Завдяки медалям Синюка та Мажули збірна України вже має 16 медалей на Мультиспортивному Євро. І поки лише чотири «золота».

Саме у паравеслуванні на байдарках і каное Україна має вже чотири медалі. Ще дві нагороди здобула Людмила Лузан (каное-одиночка, 500 м) та у парі з Анастасією Четверіковою (каное-двійка, 500 м).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus