USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянку ошукали на відомому інтернет-порталі

29 Травня 2014 16:17
Молода мама, ковельчанка Людмила, яка стала одним із обманутих інтернет-покупців, звернулась до Центру правової інформації та консультацій у Ковелі, аби застерегти людей від можливих шахрайств. Про це повідомили у ВОГО "Центр правової допомоги".

Людмила спільно з чоловіком наважились купити дзеркальний фотоапарат через популярний інтернет-портал www.slando.ua. Цей сайт є нині часто відвідуваним інтернет-користувачами. Людмила понадіялась на позитивний імідж сайту, та знайшовши необхідний товар, вирішила оформити покупку. Оголошення продажу товару на SLANDO вартістю 3000 гривень розмістив Гладишев Володимир Іванович.

Головною умовою купівлі була попередня оплата на власну картку ПриватБанку, проте цей факт не злякав подружню пару.

Оплативши, згодом отримали фотоапарат. Та сім'я була неприємно здивована і обурена, адже це був вживаний плівковий фотоапарат приблизною вартістю 50 гривень. Наразі телефон Володимира Гладишева недосяжний. Власниця «покупки» написала заяву до міліції, проте питання, чи знайдуть шахрая, залишається відкритим.

Будьте пильні та обережні!

Не потрапляйте на «гачок» подібних продавців!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕЛУЧАНИН Показати IP 29 Травня 2014 16:23
розказую всім, як уникнути шахрайства. НІКОЛИ НІКУДИ НЕ ПЕРЕДПЛАЧУЙТЕ ГРОШІ. у перевізників, зокрема у "Нової пошти" (я там не працюю) є така послуга. "оплата при отриманні". тобто вам надсилають товар, ви його розпаковуєте в присутності працівника перевізника, переконуєтесь, що вам він підходить і оплачуєте. якщо ні - за перевезення платить той, хто відправив. і ще, перед тим як домовитись про покупку, максимально взнайте про неї. можна поспілкуватись по скайпу. НЕ БУДЬТЕ ЛОХАМИ !!!!!!!
Мо то мій? Показати IP 29 Травня 2014 17:55
О, не ведіться на покупку Кенона 600-того) В моєї подруги такий винесли з квартири в четвер разом об*єктивом-телескопом)
Анонім Показати IP 30 Травня 2014 06:58
Slando це сайт з дуже багатьма шахраями
Світськс Показати IP 27 Грудня 2014 13:50
А вона прочитала опис повністю? Фото передивилася? В Англії теж таке було. Хлопець купив ігрову приставку по еБей, а отримав фото цієї ігри в рамці. Він не дочитав що там написано "Продаю фотографію ігрової приставки..." Тю, ну дурень!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus