USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині шахраї збирають гроші нібито для онкохворих дітей

12 Лютого 2015 10:50
Шахраї на Волині збирають гроші для онкохворих дітей. Про це інформують у прес-службі Волинської єпархії.

"Уже не вперше громадськість обласного центру звертається до нас із проханням роз’яснити ситуацію щодо зборів коштів для онкохворих дітей від імені митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Виявляється, від імені владики ходять збирачі по квартирах та організаціях, які показують якісь документи з печаткою, нібито завірені особисто архієреєм. До того ж мають окремий «дозвіл» від міської ради. Мають і зошити, у яких записують імена жертводавців, щоб начебто молитися за їхнє здоров’я", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим у прес-службі повідомляють: "митрополит Михаїл не дає благословіння на таку форму збору пожертв. Благодійні кошти в єпархії залучаються тільки на території храмів і монастирів або ж переказами на банківські рахунки. Збір грошей для потреб інших єпархій на території нашої також не практикується. Тож відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії вкотре закликає не довіряти аферистам, які прикриваються фальшивими документами, і негайно звертатися в міліцію".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 12 Лютого 2015 10:56
А чому цих аферистів по вул.Лесі Українки гонять повним повно.Де наша міліція? Чого вона їх не бере, не перевіряє і не посадить хоч на пару суток.Таке беззаконня кругом,страшно жити і ходити по Луцьку.Будь-який дурачок-алкоголік взяв шапку і сидить,та заберіть його з-перед очей людей. Стидно ми всі пенсіонери бідні, бо всіх чесних людей, які пропрацювали по 40 років зрівняли з алкашами, які ні дня не пропрацювали, з псіхами,які одержують по дві пенсії,бо він псіх, не працювавши ні дня.Цн країна-це Гондурас.Групи покупляли і інваліди,які мають силяку більшу за нас здорових.Працюють на роботах, на заводах, а в них другі групи.Це ще взагалі дійшло до маразму.Посадили написали лікарів, що фальшиві групи дають.Як посадили другими дверями випустили, далі робіть хабарники це ж саме, відкупилися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus