USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянки піднялися з дна «турнірки»

24 Листопада 2019 23:35
Вихідними луцька волейбольна команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» приймала вдома вінницький «Білозгар-Університет». Дві впевнені домашні перемоги дозволили волинянками покращити своє турнірне становище, а подолянки залишилися на останньому місці.

Перед стартом чемпіонату мало хто міг спрогнозувати, що два сильні середнячки пастимуть задніх після п’яти зіграних турів. Та історія обох колективів дуже схожа – різке омолодження складів. Через це у тренерів зараз дуже багато роботи, щоб підтягнути молодь до рівня Суперліги.

«У нас в один момент «вилетіла» фактично вся перша лінія – другий, третій та четвертий номери. У нас немає потужних спонсорів, щоб купляти чужих гравців. Тож доводиться вчергове сподіватися на талановитий резерв з обласної ДЮСШ. Є у нас кілька цікавих дівчат, які виступають у складі збірної України U-16 у Вищій лізі. Словом, волинська ОДЮСШ, яка подарувала вітчизняному жіночому волейболу чимало яскравих майстрів, продовжує працювати на совість», – розповів про справи команди наставник «Волині» Богуслав Галицький.

За результатами шостого туру вже видно, що лучанки потроху вилазять з кризи старту сезону. Дві перемоги з однаковим рахунком 3:1 (25:16, 25:18, 23:25, 25:20) і 3:1 (15:25, 25:19, 30:28, 25:21) подарували нашій команді 6 залікових очок. А в «турнірці» підопічні Богуслава Галицького піднялися з восьмої на шосту позиції.

Тепер на волинянок чекає домашній тур другого етапу Кубку України. До Луцька завітають ВК «Полтавчанка», рівненська «Регіна» та лідер Вищої ліги столична «Легенда».

Нагадаємо, в ці дні збірна України U-16, яка базується на вихованках волинського волейболу, виступає у Тбілісі на чемпіонаті EEVZA.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus